Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 28/3/2015, αντί για το μάθημα χορού στα μικρά παιδιά, ο  Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων "Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ", παρουσίασε και διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους με την παράσταση κουκλοθέατρου "Ο Καφετούλης και οι αρκούδες του Ουρανού"
Ευχαριστούμε τον Όμιλο Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων "Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ", για τη δωρεά παρουσίαση του κουκλοθέατρου στην αίθουσα του συλλόγου μας. 
Τα παιδιά απόλαυσαν και διασκέδασαν την παράσταση. 

Η προσπάθεια που καταβάλλει ο Όμιλος "Η Δεξιότητα" στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει σήμερα η Ελληνική κοινωνία είναι πολύ σημαντική, στηρίζοντας τη δεξιότητα πολλών συνανθρώπων μας. 
Η Δεξιότητα έχει αγκαλιάσει και στηρίζει οικογένειες ανέργων, άστεγους συνανθρώπους μας, ωφελούμενους της τρίτης ηλικίας, αρκετούς έφηβους, παιδιά και κακοποιημένες γυναίκες, αλλά και ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα, να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες με τις δικές τους δυνάμεις. 

Ευχαριστούμε την κα Μαρία Αλιμπέρτη-Κατσάνη που στηρίζει το κοινωνικό έργο του συλλόγου μας και είναι πάντα κοντά στις εκδηλώσεις μας. 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια, καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους. 



Οι χειροποίητες κατασκευές του Ομίλου Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις