Ανακοίνωση για εκλογές

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις εκλογές του συλλόγου μας στις 
26 Απριλίου 2015

 
Τακτοποίηση των οφειλών.
Τα μέλη που επιθυμούν να εξοφλήσουν τις προηγούμενες οφειλές τους, για να έχουν δικαίωμα ψήφου ή υποψηφιότητας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Εφορευτική Επιτροπή και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους σύμφωνα και με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στις 22 Μαρτίου 2015. Η τακτοποίηση των οφειλών μπορεί να γίνει και την ημέρα της ψηφοφορίας.


Νέα μέλη.
Μπορούν να εγγραφούν νέα μέλη που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι εγγραφές σύμφωνα με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής, θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 24/4/2015.

Δικαίωμα υποψηφιότητας.
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα μέλη που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας κατατίθονται στην εφορευτική επιτροπή στο γραφείο του συλλόγου Δερβενακίων 20-Γαλάτσι, 11146, επίσης δύναται να αποσταλούν με fax στο 210 2927231 ή να σταλούν στα e-mails του συλλόγου: sykinid@otenet.gr ή info.syki@gmail.com. Σε κάθε περίπτωση ο υποψήφιος θα ενημερωθεί από την εφορευτική επιτροπή.

Δικαίωμα ψήφου.
Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει.


Η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές της 26ης Απριλίου 2015, είναι σημαντική, απαραίτητη και καθοριστική για την πορεία του συλλόγου. Ο σύλλογος μας χρειάζεται όλους.

Είμαστε πολιτιστικός σύλλογος, προσπαθούμε, στηρίζουμε και αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας, τις παραδόσεις, την ιστορία μας, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. 
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία και δράση του συλλόγου, να κρατήσουμε το σύλλογο και το χωριό μας ζωντανό και ενωμένους τους συγχωριανούς και τα μέλη μας. 
Καλούμε τα μέλη μας και κυρίως τη νεολαία του συλλόγου, να συμμετέχουν στη διαδικασία των εκλογών ενεργά, αλλά και στο ψηφοδέλτιο δηλώνοντας συμμετοχή ως υποψήφιοι για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.). 

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την αίτηση υποψηφιότητας:
https://drive.google.com/file/d/0B6EIaKkZqJ1qTUJFLVgxODJyU1U/view?usp=sharing



Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής: https://drive.google.com/file/d/0B6EIaKkZqJ1qenVyb3pDRExvRXM/view?usp=sharing


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις