1ο Τουρνουά Τάβλι

Τα βραβεία του τελικού
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ότι την Τετάρτη 27/8/2015, ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Τάβλι που διοργάνωσε ο σύλλογος μας με την διεξαγωγή του τελικού. 
Οι παίχτες του τελικού Γιάννης Γεωργίου Καρποντίνης και Βασίλης Εμμανουήλ Κουφόπουλος, διασταύρωσαν τα ....ζάρια τους με τους ίδιους αλλά και τους θεατές να απολαμβάνουν ένα μεγάλο τελικό. 

Ο αγώνας είχε συγκλονιστική εξέλιξη και αναλυτικότερα: 
Γιάννης Γ. Καρποντίνης - Βασίλης Ε. Κουφόπουλος:
2 - 0
3 - 0
4 - 0
5 - 0
Όλα έδειχναν ότι ο Γιάννης θα είναι ο νικητής με ....περίπατο. Ο Βασίλης όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη....
5 - 2
5 - 4
Με φοβερή αντεπίθεση φτάνει στην ισοφάριση :
5 - 5
...και η αγωνία κορυφώνεται...
Το τελευταίο παιχνίδι ανήκει στο Γιάννη με το σκορ να κλείνει στο :
7 - 5 

Νικητής του 1ου Τουρνουά Τάβλι : Ιωάννης Γεωργίου Καρποντίνης

Η απονομή του κυπέλλου στο νικητή
Στο νικητή (1η θέση στο τουρνουά) έγινε η απονομή κυπέλλου και στον ηττημένο (2η θέση στο Τουρνουά) μία αναμνηστική πλακέτα. 















Βασίλης Κουφόπουλος - Γιάννης Καρποντίνης
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου έχοντας υπόψη τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους συγχωριανούς, μέλη και φίλους:
  • Ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στο 1ο Τουρνουά Τάβλι που διοργανώθηκε στην αίθουσα του συλλόγου. 
  • Επισημαίνει ότι από τους συμμετέχοντες στη διάρκεια του τουρνουά, υπήρχε αγωνιστική διάθεση και ενθουσιασμός, δηλώσεις και προγνωστικά και οι αγώνες έγιναν με κέφι και χιούμορ, με πειράγματα μεταξύ των παιχτών και θεατών και με ....ρακί. 
  • Λόγω προγραμματισμού διαφόρων εκδηλώσεων του συλλόγου μας, υπήρχε καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του τουρνουά και πολλές ατέλειες για τις οποίες ζητάμε την κατανόηση όλων των συμμετεχόντων. 
  • Προγραμματίζουμε το καλοκαίρι να διοργανώσουμε το 2ο Τουρνουά Τάβλι στα καφενεία του χωριού, με συμμετοχή ακόμα περισσοτέρων παιχτών. 
  • Ευχαριστούμε επίσης το Βασίλη Κουφόπουλο που πρόσφερε τις "τσίχλες" για το φαγοπότι και την Σοφία σύζυγο Δημητρίου Λεγάκη που είχε αναλάβει το μαγείρεμα τους, τη μακαρονάδα και τους εκλεκτούς μεζέδες μετά το τέλος του τελικού. 










































































Φαγοπότι μετά τον τελικό














































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις