Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου

Στις 22/5/2015, ημέρα Παρασκευή συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και συζητήθηκαν τα εξής θέματα:
  • Συγχαρητήρια επιστολή. 
    • Από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας του χωριού μας εστάλη συγχαρητήρια επιστολή προς το πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Τουρνουά Τάβλι. 
    • Την Τετάρτη 27/5/2015, 8:30 το βράδυ, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20-Γαλάτσι), αποφασίστηκε να διεξαχθεί ο τελικός αγώνας για την ανάδειξη του νικητή στο "1ο Τουρνουά Τάβλι" που διοργάνωσε ο σύλλογος. Θα διοργανωθεί επίσης "Βραδιά Ταβλιού" για όλους τους συμμετέχοντες στο Τουρνουά και όσους παρευρεθούν στην αίθουσα. 
  • Λειτουργία Δ.Σ.
    • Για την οργάνωση και σωστή λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, ορίστηκαν επιτροπές-υπεύθυνοι σε διάφορους τομείς λειτουργίας του συλλόγου. Οι επιτροπές-υπεύθυνοι που ορίστηκαν έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα, προτείνουν στο Δ. Σ. για λήψη αποφάσεων και αναλυτικότερα:
  • Επιτροπή-Υπεύθυνοι για την τροφοδοσία και λειτουργία της αίθουσας. Έργο της επιτροπής είναι να φροντίζει για την τροφοδοσία και να γνωρίζει τη λειτουργία της αίθουσας. Όσοι συγχωριανοί μας επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα για οποιαδήποτε εκδήλωση, θα πρέπει να απευθύνονται μόνο στα μέλη της επιτροπής. Η παρούσα επιτροπή μπορεί να αποφασίσει και να ορίσει από μόνη της, τη χορήγηση της αίθουσας σε συγχωριανό για κοινωνική εκδήλωση, αφού η ημερομηνία και οι ώρες, δεν εμποδίζουν τις δραστηριότητες του συλλόγου. Για τη διαδικασία χρήσης της αίθουσας για κοινωνική εκδήλωση από οποιοδήποτε συγχωριανό, ισχύει η απόφαση προηγούμενης συνεδρίασης. 
    • Επιτροπή-Υπεύθυνοι για την ακίνητη περιουσία του συλλόγου. Αρμοδιότητες και έργο της επιτροπής είναι να γνωρίζει την ακίνητη περιουσία του συλλόγου, να συνεδριάζει όποτε αυτή κρίνει απαραίτητο και να υποβάλλει υπόμνημα με προτάσεις αξιοποίησης, εκμετάλλευσης της περιουσίας του συλλόγου στο Δ.Σ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων. 
    • Επιτροπή-Υπεύθυνοι τροποποίησης του καταστατικού. Αρμοδιότητες της επιτροπής είναι να συγκεντρώσει προτάσεις από τα μέλη του Δ.Σ. και άλλα μέλη του συλλόγου, να συνεδριάζει όποτε αυτή κρίνει απαραίτητο και να υποβάλλει υπόμνημα με τις προτάσεις της στο Δ.Σ. για συζήτηση, λήψη αποφάσεων και κατάθεση προτάσεων στη Γενική Συνέλευση. Όποιο μέλος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του υπόψη της επιτροπής ή του Διοικητικού Συμβουλίου προς συζήτηση. 
    • Επιτροπή - Υπεύθυνοι για πολιτιστικά θέματα. Αρμοδιότητες της επιτροπής είναι η φροντίδα, η καταγραφή και συντήρηση των παραδοσιακών ενδυμασιών, τα χορευτικά τμήματα και γενικά τα πολιτιστικά θέματα του συλλόγου. Συνεδριάζει όποτε κρίνει απαραίτητο και υποβάλλει υπόμνημα ή εισηγείται προτάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δ.Σ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων. 
  • Καλοκαιρινές εκδηλώσεις.
    • Διάφορες εκδηλώσεις, συζητιούνται και προγραμματίζονται για το καλοκαίρι στο χωριό μας. Στόχος είναι η επιτυχία του διήμερου εθελοντικής αιμοδοσίας, εκδηλώσεις για παιδιά με εκπλήξεις, επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές συζητήσεις, εκδρομές κλπ. 
  • Ελαιοτριβείο (Τροιό).
    • Το θέμα έχει συζητηθεί και έχουν ληφθεί αποφάσεις σε προηγούμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. Θα επανέλθει το θέμα σε συζήτηση, αφού ολοκληρωθεί το καλοκαίρι η καταγραφή των αντικειμένων και γίνουν οι προτάσεις από την αρμόδια επιτροπή και μέλη του συλλόγου με σκοπό το Τροιό να αποκτήσει συγκεκριμένο ρόλο λειτουργίας. Για το θέμα αυτό απαιτείται συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις