Αποφάσεις Δ.Σ. - Ειδήσεις

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 στον Κυνήδαρο, οι συμμετοχές και λειτουργία των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, απασχόλησαν τις τελευταίες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. 
ΟΜΟΦΩΝΑ έγινε αποδεκτό ανεξάρτητα από τη θέση που ο καθένας μας κατέχει στο Δ.Σ., ο στόχος μας να είναι κοινός
Να διαχειριστούμε και να συμβάλλουμε στη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους συγχωριανούς – μέλη μας και να εκπληρώσουμε όσο αυτό είναι εφικτό, τους σκοπούς όπως αναγράφονται στο καταστατικό ίδρυσης του συλλόγου.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!! 


Συμμετοχή χορευτικών τμημάτων
14/6/2015. Συμμετείχαμε μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας και Κορυδαλλού, με 22 χορευτές από όλα τα χορευτικά τμήματα. Η εκδήλωση είχε τίτλο "3ο Ποντιακό Πανηγύρι". 
Έγινε περιφορά της εικόνας της Παναγίας Σουμελά από ποντιακά χορευτικά συγκροτήματα και συμμετείχαν επίσης πολλά χορευτικά συγκροτήματα. 
Από τους διοργανωτές προσφέρθηκε αναμνηστική πλακέτα για τη συμμετοχή μας και ο σύλλογος μας πρόσφερε την εικόνα του Αγίου Γεωργίου. 
Ευχαριστούμε τους μουσικούς Χρήστο Τσελέντη (βιολί – τραγούδι) και Απόστολο Κ. Καρποντίνη (λαούτο) που συνόδεψαν με ζωντανή μουσική και τραγούδια.

7/7/2015. Συμμετείχαμε στην εκδήλωση με τίτλο "Οι Βιολάτορες του Αιγαίου" στο θέατρο της Δώρας Στράτου με 24 χορευτές. 
Μια συναυλία αφιερωμένη στο Αιγαιοπελαγίτικο βιολί, με συμμετοχή πολλών βιολιτζίδων του Αιγαίου και άλλων μουσικών. 
Τιμήθηκαν οι βιολάτορες α) ο συγχωριανός μας Στάθης Κουκουλάρης (Κυκλάδες) 
και β) ο Γιώργος Χατζηπέτρος (Δωδεκάνησα). Συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα και από άλλες περιοχές του Αιγαίου όπως Άνδρο, Σύμη κλπ. 



Αίτημα επιχορήγησης από ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ 
Εστάλη αίτημα για επιχορήγηση και συνδιοργάνωση με τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ (Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων) με αναλυτικά στοιχεία και προϋπολογισμό εκδήλωσης με τίτλο: "Παραδοσιακή Βραδιά στον Κυνήδαρο". 
Σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, μας ανάφερε ότι είναι δύσκολη η επιχορήγηση λόγω της οικονομικής κατάστασης του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, αλλά υπάρχει και πρόβλημα έγκρισης, λόγω της έδρας του συλλόγου μας. 
Στον παρακάτω σύνδεσμο διαβάστε το έγγραφο προς το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ:

Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του συλλόγου και ευχαριστούμε για τη συνεργασία τον συγχωριανό μας σχολικό σύμβουλο Κων/νο Γ. Κλουβάτο και τη σύζυγό του εκπαιδευτικό Εμμανουέλα Λυκουροπούλου. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις τομείς δράσεων και αναλυτικότερα: 
  • ΓΛΕΝΤΙ - ΧΟΡΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ με το "Κυνηδαριώτικο Γλέντι" και την "Παραδοσιακή Ναξιώτικη Βραδια".
  • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ με πενθήμερο εκδηλώσεων για παιδιά και έφηβους.
  • ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ με διήμερο αιμοδοσίας και ιατρική ημερίδα. 
Στον παρακάτω σύνδεσμο διαβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
Σε πιθανή διαφοροποίηση του προγράμματος θα υπάρξει και άλλη ενημέρωση. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Για τις εκδηλώσεις με τίτλο ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, καλούμε τους συγχωριανούς μας εκπαιδευτικούς και φοιτητές, να συμβάλλουν και να βοηθήσουν αναλαμβάνοντας συγκεκριμένο ρόλο και καθήκοντα σε όποια δράση επιθυμούν. 
Για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6977319555 (Ιάκωβος Τσελέντης) ή να ενημερώσουν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην παρούσα ιστοσελίδα ή στο e-mail: sykinid@otenet.gr.  


Λοιπές εκδηλώσεις
Αποφασίστηκαν επίσης ΟΜΟΦΩΝΑ οι λοιπές εκδηλώσεις για το καλοκαίρι στο χωριό: 
1) Να γίνει η κοινή συνεδρίαση με τον Πολιτιστικό σύλλογο του χωριού. 
2) Να προστεθεί στο πρόγραμμα όπου είναι δυνατόν η πρόταση του Δημήτρη Κίμωνα Κλουβάτου με τίτλο ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΚΟ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΩΝ ΚΙΝΙΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ (ΜΤΧ)–ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
3) Αφιέρωμα σε παλιό Κυνηδαριώτη ή Κυνηδαριώτισσα
4) Να γίνει μνημόσυνο για τους αποθανόντες Κυνηδαριώτες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις