Αύγουστος 2015 (1)

Ευχαριστούμε τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου, για τη συμμετοχή και την προσφορά τους στις εκδηλώσεις του συλλόγου για το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι του χωριού πραγματοποίησαν εκδηλώσεις που έδωσαν ιδιαίτερη χαρά, ακόμα περισσότερη ζωντάνια και κέφι στους κατοίκους του χωριού μας. Η αγάπη για το χωριό μας, τον πολιτισμό, την ιστορία του τόπου μας και ο εθελοντισμός, μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να προχωρήσουμε με κέφι και καλή διάθεση για το καλό των συλλόγων και του χωριού μας.

Είμαστε αισιόδοξοι για μια καλή συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων και με σωστή ενημέρωση θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στο καλό του χωριού μας.





Βραδιά παραμυθιού με τίτλο "Παραμυθού Επέρασε" με αφήγηση λαϊκών παραμυθιών, με τη συνοδεία μουσικής για μικρούς και μεγάλους και αφηγήτρια Ιφιγένεια Κακριδώνη.






Πλατσάκι - Αγία Παρασκευή : 7/8/2015.











"Κυνηδαριώτικο Γλέντι"

Γλέντι που κράτησε μέχρι τις 8:00 το πρωί. Φίλοι του Κυνηδάρου και μέλη μας, διασκέδασαν με συγχωριανούς μας καλλιτέχνες: Μαρία Σκουλά, Νάσια Κονιτοπούλου, Χρήστο Τσελέντη, Αντώνη Κονιτόπουλο, 
Νίκο Ευβοιώτη, Βαγγέλη Κακλαμάνο, Πολυχρόνη Κορρέ, Μπιλάκο και Μάνο Πρεβενιό.












8/8/2015, Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού "Βασίλειος Απ. Αντωνάκης".













Πενθήμερο καλοκαιρινών δράσεων για παιδιά με τίτλο : «Τα παιδία παίζει και δημιουργεί Κυνιδαριώτικα». 

9 - 13/8/2015









Οργάνωση–συντονισμός δράσεων: Κων/νος Κλουβάτος Σχολικός Σύμβουλος και Εμμανουέλα Λυκουροπούλου – εκπαιδευτικός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις