Αναζήτηση στο Blogs μας

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοινώσεις - Ενημερώσεις

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Γαλατσίου όπως μας γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.


  • Την Τετάρτη 23/9/2015, στο ΚΑΜΙΝΙ, ώρα 8:00 το βράδυ, ημερίδα με θέμα "Εικόνα του σώματος και Διατροφικές διαταραχές"


Περισσότερες πληροφορίες διαβάστε στους παρακάτω συνδέσμους:   • Με θέμα «Πρόγραμμα Πρόληψης Σακχαρώδη Διαβήτη με Δωρεάν Εξετάσεις στον Γενικό Πληθυσμό» θα γίνουν δωρεάν εξετάσεις την Πέμπτη 24, Παρασκευή 25, Δευτέρα 28, Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 09:00 π.μ. – 12:00 μ.μ., στην αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους).
Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της νόσου μέσω της μέτρησης του γενικού πληθυσμού, καθώς ο σακχαρώδης διαβήτης αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες αυξημένης νοσηρότητας και πρόωρης θνησιμότητας. 
Οι μεταβολικές διαταραχές που προκαλούνται από τον σακχαρώδη διαβήτη συνδυάζονται με την εμφάνιση στεφανιαίας νόσου, περιφερικής αρτηριοπάθειας, αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου, διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, νεφροπάθειας κλπ

Περισσότερες πληροφορίες διαβάστε στο σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου