Ανακοίνωση - Ημερολόγιο 2016

Ημερολόγιο 2016
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας ότι από τον Πολιτιστικό σύλλογο του χωριού μας "Ο Απίκραντος", εστάλη επιστολή - πρόταση το ημερολόγιο 2016 να εκδοθεί από κοινού με θέμα τα ήθη και τα έθιμα του χωριού μας. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας στη συνεδρίαση της 5ης Οκτωβρίου 2015, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ: 
"Γίνεται δεκτή η πρόταση του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας και να εκδοθεί σε συνεργασία το ημερολόγιο 2016 με αναφορά στα ήθη και τα έθιμα του Κυνηδάρου. Επίσης να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες στις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των πολιτιστικών συλλόγων που απαιτούνται για την έκδοση του ημερολογίου με στόχο να παρθούν από κοινού αποφάσεις και να γίνει σωστή καταγραφή των εθίμων του χωριού μας αφού ακόμα ένα ημερολόγιο μας, θα είναι έντυπο μάθησης και έρευνας".

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους που επιθυμούν να διαφημιστούν στο ημερολόγιο 2016 των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού μας, να μας ενημερώσουν τηλεφωνικά (Ιάκωβος Τσελέντης: 6977319555), στα γραφεία του συλλόγου 2102927231 ή σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail: info.syki@gmail.com , sykinid@otenet.gr και να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις.  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις