Ανακοινώσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Κυνηδαριωτών ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του για τις παρακάτω δραστηριότητες:
Πρόσκληση για παιδιά
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, εκτός των μαθημάτων χορού, σχεδιάζει ποικίλες εκδηλώσεις με παιχνίδια, παραμύθια, εργαστήρια χειροτεχνίας και άλλες δράσεις, σε συνεργασία με ειδικούς παιδαγωγούς. 
Την Κυριακή 6/12/2015, στις 12:00 το μεσημέρι, σας προσκαλούμε στο Χώρο Δημιουργικής Έκφρασης και Ψυχικής Υγείας «Το Θαλερό», (Νικηφόρου Ουρανού 16 & Σεργίου Πατριάρχου, Εξάρχεια, Λυκαβηττός), με αφηγήτρια τη συγχωριανή μας Ιφιγένεια Κακριδώνη που θα μας ταξιδεύσει στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. 
Η αφήγηση συνοδεύεται από μουσική και τραγούδι και συμμετέχουν παιδιά από 4 ετών με τους γονείς τους.
Ελάτε να μαζευτούμε σε μια μικρή γωνιά, 
εδώ στην όμορφή μας γειτονιά,
παραμύθια να πούμε ένα σωρό
στο φιλόξενο το «Θαλερό»
Παραμύθια μαγικά, από τόπους μακρινούς… μα κι από εδώ κοντά!
Λοιπές πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων έως 20/11/2015 στο τηλέφωνο 6977319555, Ιάκωβος Τσελέντης. 

Από : https://www.facebook.com/tothalero/
Φαγοπότι Τετάρτης
Κάθε Τετάρτη έχουμε το καθιερωμένο φαγοπότι με παραδοσιακούς μεζέδες και καλό Κυνηδαριώτικο κρασί. Φτιάξτε την παρέα σας και ελάτε στην αίθουσα του συλλόγου μας, να συζητήσουμε, να καταθέσετε τις προτάσεις σας και να ανταλλάξουμε απόψεις που αφορούν το σύλλογο, το χωριό και το νησί μας.
Την Τετάρτη 11/11/2015 θα έχουμε κοκκινιστό κόκορα με μακαρονάδα. 

Μάθημα παραδοσιακού χορού 2ου τμήματος
Μαθήματα παραδοσιακών χορών
Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να γίνεται μία φορά το μήνα ειδικό μάθημα παραδοσιακών χορών, το Σάββατο 28/11/2015 στο μάθημα παραδοσιακών χορών του 2ου τμήματος, θα γίνει ειδικό μάθημα Ποντιακών χορών από τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη. 
Στο μάθημα συμμετέχουν το 2ο και το 3ο τμήμα. 

Συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι
Ενημερώνουμε τα μέλη και φίλους του συλλόγου, ότι στην αίθουσα μας (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι), λειτουργεί το συνδρομητικό κανάλι nova. Φτιάξτε την παρέα σας και σε συνεννόηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ελάτε να πιούμε τη ρακή μας και να απολαύσετε τον ποδοσφαιρικό αγώνα που επιθυμείτε μετά τα μαθήματα χορού κάθε Σάββατο και Κυριακή ή και άλλες ημέρες της εβδομάδας. 

Οι δραστηριότητες του συλλόγου μας, δεν είναι δυνατόν να γίνουν γνωστές σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας λόγω του υψηλού κόστους αποστολής επιστολών ενημέρωσης. 
Η ενημέρωση των μελών γίνεται μέσω του blog, κινητών τηλεφώνων (sms) κλπ. Σύντομα θα ξεκινήσει η καταγραφή των μελών και η ενημέρωση θα γίνεται και μέσω e-mail.
Παρακαλούμε τα μέλη μας να ενημερώνουν και να διαδίδουν σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται μέσω του internet για τις δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου μας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις