Αναζήτηση στο Blogs μας

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Εκδηλώσεις συλλόγου

Συνεχίζονται κανονικά τα μαθήματα παραδοσιακών χορών στην αίθουσα του συλλόγου μας (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι) κάθε Σάββατο και Κυριακή με υπεύθυνη για το 1ο και 3ο τμήμα τη Μαρία Κλουβάτου και υπεύθυνη του 2ου τμήματος Μαρία Καμολίκη. 

Σάββατο 5/12/2015 - 2ο Τμήμα Χορού: 
Ευχαριστούμε το Γιώργο και Γιάννη Ρεφενέ που συμμετείχαν για ζωντανή μουσική με τζαμπούνα και ντουμπάκι αντίστοιχα. Ο κ. Ρεφενές αναφέρθηκε στον τρόπο κατασκευής και στα είδη τζαμπούνας, στον τρόπο κουρδίσματος και παιξίματος της από περιοχή σε περιοχή, από νησί σε νησί, αλλά και από χωριό σε χωριό και οι συμμετέχοντες χόρεψαν συρτό, μπάλο και Κυνηδαριώτικη βλάχα.

Ο τζαμπουνιέρης Γιώργος Ρεφενές

Γιώργος και Γιάννης Ρεφενές

Κυνηδαριώτικη Βλάχα
Κυριακή 6/12/2015 - 1ο Τμήμα Χορού
Τα παιδιά του συλλόγου μας βρέθηκαν την Κυριακή 6/12 στις 12:00 το μεσημέρι.... άκουσαν Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στο Χώρο Δημιουργικής Έκφρασης και Ψυχικής Υγείας "Το Θαλερό" από την συγχωριανή μας Ιφιγένεια Κακριδώνη. Μεταμορφώθηκαν σε σκανταλιάρικα καλικατζαράκια και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Σάββατο 26 & Κυριακή 27/12/2015, δεν θα γίνουν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών σε κανένα Τμήμα χορού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου