Πρόσκληση για κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Αγαπητοί συγχωριανοί, μέλη και φίλοι του συλλόγου,
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εύχονται από καρδιάς ο νέος χρόνος να φέρει χαρά, ευτυχία και πάνω απ' όλα υγεία!

Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του συλλόγου την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, ώρα 6:00 το απόγευμα. Θα είναι μεγάλη η χαρά μας να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, να ανανεώσουμε τις εγγραφές μας και να βραβεύσουμε τα παιδιά των χωριανών μας που έχουν εισαχθεί σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές. 

Το φετινό ημερολόγιο των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού, είναι αφιερωμένο στα ήθη και έθιμα του Κυνηδάρου. Γίνεται μια προσπάθεια από τους πολιτιστικούς συλλόγους, να προβάλλουμε αλλά και να ανακαλύψουμε έθιμα που σε πολλούς από εμάς, είναι άγνωστα. 
Τα έθιμα του Κυνηδάρου, θρησκευτικά, ιστορικά, πολιτιστικά, κλπ. ταυτίζονται με την οικογένεια, το έθνος και με την αναβίωση και διατήρησή τους, γνωρίζουμε το παρελθόν μας, την πολιτιστική ιστορία και κληρονομιά μας. Η διανομή του ημερολογίου θα ξεκινήσει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και θα διανεμηθεί δωρεάν στα μέλη του συλλόγου μας.

Συμβάλλουμε – Στηρίζουμε – Διαδίδουμε τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.
ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ –ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ–ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.
Αυτό είναι το σύνθημα του συλλόγου μας και για άλλη μια φορά σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι). 

Τα μαθήματα χορού συνεχίζονται και σας περιμένουμε κάθε Σάββατο από 17:30-19:00μμ και Κυριακή από 17:00μμ έως 19:30 το απόγευμα. 
Την Κυριακή 18:00 έως 19:30 μ.μ. ειδικό μάθημα παραδοσιακών χορών Κρήτης με χοροδιδάσκαλο τον Μιχάλη Σηφακάκη.


Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις του συλλόγου!!
Με Κυνιδαριώτικους χαιρετισμούς και ευχές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις