Κοινωνική Προσφορά - Ανακοίνωση

Από τη βράβευση των φοιτητών
 Στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, ο εθελοντισμός και η προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, είναι πράξεις ζωής για όσους έχουν προβλήματα υγείας και διαβίωσης. Ο σύλλογος μας για άλλη μια φορά προσπαθεί και στηρίζει κάθε κοινωνική δράση και θα συνεχίσει τις κοινωνικές προσφορές προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας προβήκαμε στις παρακάτω προσφορές:
1) Προσφέραμε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου 48 συσκευασίες γάλα, 30 συσκευασίες όσπρια, 20 συσκευασίες ρύζι, 72 συσκευασίες διάφορα ζυμαρικά.
Στον παρακάτω σύνδεσμο διαβάστε την επιστολή του Δήμου Γαλατσίου:

2) Διοργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του συλλόγου με τη συμμετοχή μελών και φίλων για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του χωριού. Συγκεντρώθηκαν 37 μονάδες αίμα. Η Τράπεζα Αίματος του χωριού μας, έχει πρωταρχικό της στόχο, την κάλυψη των αναγκών σε αίμα για κάθε συγχωριανό και συνάνθρωπο μας που βρίσκεται σε επείγουσα ανάγκη.
Η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί όπως κάθε καλοκαίρι στον Κυνήδαρο.

3) Συγκεντρώθηκαν φάρμακα στην αίθουσα του συλλόγου και προσφέρθηκαν στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Γαλατσίου, προκειμένου να γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίηση τους και να δοθούν σε άπορους και ανασφάλιστους συνανθρώπους μας.
Ο παρακάτω σύνδεσμος αφορά το πρωτόκολλο παραλαβής των φαρμάκων: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά :
  • Τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που είναι κοντά στο σύλλογο και ενισχύουν τις προσπάθειες μας και εύχεται υγεία και διάκριση σε τέτοιες πράξεις κοινωνικής προσφοράς.
  • Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η Αγία Σοφία» και τις υπηρεσίες του Δήμου Γαλατσίου, για την άριστη συνεργασία και ευγένεια τους.
17-01-2016 Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
Εθελοντική αιμοδοσία στο σύλλογο 31/1/2016


Συλλογή φαρμάκων στην αίθουσα του συλλόγου 31/1/2016

Μαρμαρογλυπτική Νίκος Βερύκκοκος, Στολισμός: Μαρία Λιώνη
Νίκος Λιαδάκης ο τυχερός της εθελοντικής αιμοδοσίας στις 31/1/2016.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις