Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

Μετά τη Γενική Συνέλευση στις 3/4/2016, έγιναν τρεις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
  • Τράπεζα Αίματος: 6 μονάδες αίμα δόθηκαν σε ασθενείς συγχωριανούς και φίλους το τελευταίο δίμηνο από την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας. 
  • Κοινωνικές Παροχές: Παραδόθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία - Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Γαλατσίου φάρμακα που έφεραν συγχωριανοί μας. 
  • Ιστοσελίδες συλλόγου: α) Facebook : https://www.facebook.com/kinidaros1931, αναφέρονται ειδήσεις, προβάλλεται το blog του συλλόγου, εκδηλώσεις, videos και φωτογραφίες β) https://www.facebook.com/groups/syllogos.kinidarou, εκτός των βασικών προβάλλουμε και διαφημιστικά spot που αφορούν συγχωριανούς, εκδηλώσεις κλπ. β) Blogs : http://syllogos-kinidarou.blogspot.gr/ στην οποία γίνεται εκτενέστερη ενημέρωση με ανακοινώσεις, αναρτώνται ακόμα και έγγραφα, αποφάσεις Δ.Σ., κλπ. Οι ανωτέρω ηλεκτρονικές σελίδες–διευθύνσεις φέρουν την επωνυμία του συλλόγου και διαχειρίζονται από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου. 
  • Με πρόσκληση του ο πρόεδρος της Τ.Κ. του χωριού μας καλεί τους συγχωριανούς σε εθελοντική βοήθεια για άσπρισμα των σοκακιών για τις ημέρες του Πάσχα. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 
  • Συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις του Δήμου Γαλατσίου που συνεργάζεται με το Διεθνές Συμβούλιο Χορού – Τμήμα Αθηναίων την Τετάρτη 11 Μάϊου 2016 στο Παλαί Γαλατσίου, χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς του χωριού μας. 
  • Μετά από πρόσκληση του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Τροβαδούροι της Κηφισιάς», ο σύλλογος μας συμμετέχει στην μουσική και χορευτική εκδήλωση με τίτλο ΚΥΚΛΑΔΕΣ, παρουσιάζοντας το "δρώμενο του γάμου" την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και ώρα 8:00 το βράδυ στο «Αίθριο» του Δήμου Κηφισιάς. 
  • Μετά από πρόσκληση του Δήμου Κηφισιάς, ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με μουσικό και χορευτικό συγκρότημα σε εκδηλώσεις του Δήμου με συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016
  • Συμμετέχουμε παρουσιάζοντας παραδοσιακό Κυνηδαριώτικο γλέντι σε εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουλίου Πατρών στο 21ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΪΚΟΥ ΧΟΡΟΥ την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016.

ΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  • Στις 15/2/2016, εστάλη επιστολή στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας «Ο Απίκραντος» με σκοπό την καλή και συνεχή συνεργασία των δύο συλλόγων σε διάφορους τομείς, θέματα και δράσεις που αφορούν το χωριό μας. 
  • Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στον Κυνήδαρο θα γίνει εκδήλωση – ομιλία, αφιερωμένη στην ΜΑΝΑ. 
  • Επιστολή εστάλη από το Δήμο Γαλατσίου και τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Υγιεινής, η οποία αφορά την χορήγηση αδειών διενέργειας λαχειοφόρων αγορών, εράνων και φιλανθρωπικών αγορών. 
  • Από τη συγχωριανή μας Φένια Καρκαλέτση, κατατέθηκαν τα αποτελέσματα που αφορούν την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Grundtving, στο οποίο ο σύλλογος μας ήταν συντονιστής του σχετικού προγράμματος. Τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού προγράμματος εκτός της παρουσίασης που έγινε στην αίθουσα του συλλόγου μας, παραδόθηκαν σε έντυπη (φάκελο) μορφή για το αρχείο του συλλόγου μας και επίσης διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα ενταχθεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. 
  • Στις 4/4/2016, εστάλη απαντητική επιστολή από το σύλλογο του χωριού σχετικά με την συνεργασία των δύο συλλόγων του χωριού. Για την επιστολή κατατέθηκαν μόνο οι απόψεις του προέδρου Ιάκ. Κ. Τσελέντη και θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση μας. 
  • Την Τετάρτη 18/5/2016 θα προσφερθεί φαγητό και κρασί στους χοροδιδασκάλους, εισηγητές, μουσικούς κλπ, που δωρεάν συμμετείχαν στα μαθήματα χορού. Θα διοργανώσουμε γλεντάκι δύο-τριών ωρών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις