ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, ότι προγραμματίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου στο χωριό και η αίθουσα μας θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι το τέλος Μαϊου 2016. Μετά τον Μάιο, η αίθουσα θα λειτουργεί μόνο κατά τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που γίνονται κάθε Παρασκευή.
Αναλυτικότερα:

1) Σήμερα 25/5/2016 θα ολοκληρωθεί το "Φαγοπότι της Τετάρτης" με παραδοσιακούς μεζέδες, φαγητά και καλό Κυνηδαριώτικο κρασί. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν αφιλοκερδώς στην προσπάθεια αυτή που έχει γίνει θεσμός πολλά χρόνια τώρα και μας δίνεται η ευκαιρία να βρισκόμαστε στην αίθουσα του συλλόγου μας, να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να ενημερωνόμαστε για τα νέα του χωριού και του συλλόγου. Ευχαριστούμε τους μάγειρες, Χρήστο Ιωάν. Καρποντίνη (Ιρμάκι), Ειρήνη σύζυγος Πέτρου Λιαδάκη, που ξεκίνησαν και ολοκληρώνουν το μαγείρεμα για φέτος, τον Δημήτρη Βασιλείου Λεγάκη που για μεγάλο διάστημα γευτήκαμε φαγητά και εκλεκτούς μεζέδες, τη Σοφία σύζυγος Δημητρίου Λεγάκη για τη βοήθεια της όλο το διάστημα, τον Αποστόλη Γ. Κονιτόπουλο (Μπαφογιώργη) και την κόρη του Σταυρούλα Κονιτοπούλου, υπεύθυνοι κάθε Τετάρτη στο σερβίρισμα αλλά και σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου, όλους τους συγχωριανούς που προσέφεραν προϊόντα και κρασί για το "Φαγοπότι της Τετάρτης" και φυσικά όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν και αυτή την προσπάθεια και δράση του συλλόγου μας.

Φαγοπότι Τετάρτης Φωτογραφία: Ιάκ. Κ. Τσελέντης
Αποστόλης Κονιτόπουλος (Μπαρμπαρής), Φωτογραφία: Ιάκ. Κ. Τσελέντης


Φαγοπότι Τετάρτης, Φωτογραφία: Ιάκ. Κ. Τσελέντης
 2) Έχουν ολοκληρωθεί τα μαθήματα χορού για το 2ο τμήμα χορού και την Κυριακή 29/5/2016 ολοκληρώνονται τα μαθήματα για το 1ο και 3ο τμήμα χορού. Φέτος από το Διοικητικό Συμβούλιο, έγινε μια μικρή προσπάθεια και προστέθηκαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων χορού, προβολές πολιτιστικού περιεχομένου, μαθήματα χορού από χοροδιδασκάλους άλλων περιοχών της χώρας μας με βιώματα και συνήθειες, διδάσκοντας παραδοσιακούς χορούς από τον τόπο τους. Επίσης συμμετείχαν επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί με σκοπό να γίνονται τα μαθήματα χορού με ζωντανή μουσική. Ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση και προσφορά τους στην προσπάθεια μας αυτή και φυσικά όλους τους φίλους και μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν και στα τρία τμήματα χορού.

Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών, Φωτογραφία: Ιάκ. Κ. Τσελέντης

Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών, Φωτογραφία: Ιάκ. Κ. Τσελέντης

Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών, Φωτογραφία: Ιάκ. Κ. Τσελέντης

Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών, Φωτογραφία: Ιάκ. Κ. Τσελέντης

Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών, Φωτογραφία: Ιάκ. Κ. Τσελέντης
...Ραντεβού και πάλι τον Οκτώβριο 2016...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις