Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους, ότι την Κυριακή 29/5/2016, ολοκληρώθηκαν οι δράσεις - δραστηριότητες στην αίθουσα του συλλόγου μας (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι) για την περίοδο Οκτώβριος 2015 - Μάιος 2016

Η αίθουσα έως τον Οκτώβριο 2016, θα είναι ανοικτή ΜΟΝΟ κατά τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνονται κάθε Παρασκευή βράδυ και είναι ανοικτές για όλα τα μέλη του συλλόγου. Προγραμματίζουμε και οργανώνουμε για το επόμενο διάστημα πολιτιστικές εκδηλώσεις (Καλοκαίρι 2016) στον Κυνήδαρο, για τις οποίες θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση μέσω του blog, των ηλεκτρονικών σελίδων του συλλόγου, προσωπικών μηνυμάτων (sms), ανακοινώσεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Νάξου κλπ. 

Κυριακή 29/05/2016
Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα για το 1ο και 3ο τμήμα χορού με υπεύθυνη την Μαρία Ν. Κλουβάτου στην αίθουσα του συλλόγου. Τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν με ζωντανή μουσική από τους μουσικούς Βασίλη Κλουβάτο (βιολί), Βαγγέλη Δεμέναγα (λαούτο) και την Αγγελική Κονιτοπούλου (τραγούδι) τους οποίους ευχαριστούμε για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους. 

Φωτογραφία: Ιάκωβος Κ. Τσελέντης
Φωτογραφία: Ιάκ. Κ. Τσελέντης - Βασίλης Κλουβάτος, Αγγελική Κονιτοπούλου, Βαγγέλης Δεμέναγας

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους συμμετέχοντες στα τρία τμήματα χορού αλλά και στις άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του συλλόγου από τον Οκτώβριο 2015 έως τον Μάιο 2016 και δίνουμε ραντεβού στον Απίκραντο Κυνήδαρο με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. 

Λοιπές εκδηλώσεις με συμμετοχή του συλλόγου
1) Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, ώρα 20:00 συμμετέχουμε στην εκδήλωση με τίτλο "Μεσοπέλαγα αρμενίζω..." (Ένα αφιέρωμα στις Κυκλάδες), στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης). 
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Καλλιτεχνικός και Πολιτιστικός Σύλλογος "Οι Τροβαδούροι της Κηφισιάς" και ο σύλλογος μας θα παρουσιάσει το έθιμο του γάμου με τη συμμετοχή των συγχωριανών μας μουσικών Στέλλας Κονιτοπούλου και Βασίλη Κλουβάτου.  



2) Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, ώρα 20:00, συμμετέχουμε παρουσιάζοντας "Κυνηδαριώτικο Γλέντι" στο Σούλι Πατρών στην εκδήλωση "21ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΪΚΟΥ ΧΟΡΟΥ" που διοργανώνει το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουλίου Πατρών. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις