Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων - Εκλογές 2016

Γενική Συνέλευση Ο.ΝΑ.Σ. - Εκλογές 2016

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων [Ο.ΝΑ.Σ.] σύμφωνα μετά σχετικά άρθρα του καταστατικού ίδρυσης της, στην αίθουσα του συλλόγου Κωμιακιτών.
Προεδρείο Γενικής Συνέλευσης: 
α) Νίκος Φυρογένης-Πρόεδρος (Σύλλογος Κεραμωτής)
β) Ιάκωβος Τσελέντης-Αντιπρόεδρος (Σύλλογος Κυνηδάρου)
γ) Παπαϊωάννου Ελένη-Γραμματέας (Σύλλογος Σκαδού-Μέσης)

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Ορισμός ημερομηνίας εκλογών για ανάδειξη Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής
2. Διαδικαστικά διενέργειας εκλογών
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Αποφασίστηκαν: 
  1. Οι εκλογές για ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής θα γίνουν στα γραφεία της Ο.ΝΑ.Σ. Μάρνης 33 Αθήνα, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρες από 12:00 το μεσημέρι έως 21:00 μ.μ. 
  2. Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή, πρέπει να κατατεθούν στην Εφορευτική Επιτροπή μέχρι και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 από ώρα 19:30 - 21:00 στο γραφείο της Ομοσπονδίας, καταβάλλοντας και παράβολο υποψηφιότητας 10 ευρώ. Όσοι από τους υποψήφιους ήταν υποψήφιοι στις εκλογές που ματαιώθηκαν τον Δεκέμβριο 2015, δεν θα καταβάλλουν το παράβολο υποψηφιότητας.
  3. Η ψηφοφορία μπορεί να παραταθεί ΜΟΝΟ με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής.
  4. Στις εκλογές συμμετέχουν όλοι οι Ναξιακοί Σύλλογοι μέλη της Ο.ΝΑ.Σ, με τους αντιπροσώπους τους, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τους για το έτος 2016 και έχουν υποβάλλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται από το άρθρο 19 του καταστατικού της Ομοσπονδίας.
  5. Η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει την Δευτέρα 13/6/2016 από την Εφορευτική Επιτροπή που απαρτίζουν οι: Χατζηλία - Δρυμαλίτου Αικατερίνη (Σύλλογος Δανακού), Κουφόπουλος Βασίλης (Σύλλογος Κεραμιωτών), Λιαγούρη Στέλλα (Σύλλογος Κωμιακιτών), Κονδύλης Σταύρος (Σύλλογος Κουρνοχωρίου-Μύλων), Παπαϊωάννου Ελένη (Σύλλογος Σκαδομεσωτών). 

Φωτο: Από την σελίδα της Ο.ΝΑ.Σ. στο Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις