Καλοκαιρινές εκδηλώσεις 2016_4


ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού «Βασίλειος Απ. Αντωνάκης» πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή συγχωριανών μας μουσικών, Αγγελική Κονιτοπούλου (τραγούδι), Ελένη Λεγάκη (τραγούδι), Βασίλης Κλουβάτος (βιολί), Νίκος Κονιτόπουλος (λαούτο – τραγούδι), Βαγγέλης Κουκουλάρης (λαούτο – κιθάρα), Βαγγέλης Κακλαμάνος (λαούτο – κιθάρα) και Κώστας Χουζούρης (βιολί).
Το νησιώτικο πρόγραμμα άνοιξαν οι συγχωριανοί μας Κώστας Κατσιούλης στο βιολί - τραγούδι και Νίκος Κονιτόπουλος στο λαούτο.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Ιάκωβος Κ. Τσελέντης έκανε την έναρξη της εκδήλωσης, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους για την συμμετοχή τους, τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους ψήστες, μάγειρες, όσους βοήθησαν στην κουζίνα, τους συγχωριανούς που προσέφεραν κρέας, κρασί, ψωμί κλπ.

[Στον παρακάτω σύνδεσμο διαβάστε την ομιλία του προέδρου]:

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ικανοποιητικές. Για μία ακόμα χρονιά το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου διοργανώνει μία επιτυχημένη εκδήλωση. Συνεχίζει με μεράκι την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου και σ' αυτό βέβαια η συμβολή των μελών και φίλων του είναι τεράστια.
Ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, για την συμβολή, προσφορά και την παρουσία τους στην εκδήλωση μας. Μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο του συλλόγου μας, να στηρίζουμε τον εθελοντισμό, να διατηρούμε και να αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας. Η προσφορά τους θέλουμε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και να έρθουν ακόμα περισσότερα μέλη πιο κοντά στο σύλλογο μας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την πραγματοποίηση των πολιτιστικών, φιλανθρωπικών σκοπών και στόχων του Συλλόγου μας, σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης του, στην Αθήνα καθώς και στον τόπο καταγωγής μας τον Κυνήδαρο Νάξου.
Ο Γ. Ι. Καρποντίνης στο τηγάνισμα της πατάτας

Γ. Β. Καρποντίνης στο ψήσιμο των σουβλακιών



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις