Ανακοίνωση - Ενημέρωση δράσεων


Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας ότι μια νέα χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας. Για το λόγο αυτό προγραμματίζουμε ποικίλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους και καλούμε τους συγχωριανούς και μέλη (νεολαία, φοιτητές, επιστήμονες κλπ.), να πλαισιώσουν το σύλλογο με προτάσεις, ιδέες και απόψεις συμβάλλοντας στο έργο του. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει και είναι σύμφωνοι με το καταστατικό ίδρυσης του συλλόγου μας. 

Φτιάξε την παρέα σου και έλα στο σύλλογο!!!
Κυνηδαριώτικη παρέα

Παραδοσιακοί μεζέδες από συγχωριανούς μας «μάγειρες» και καλό Κυνηδαριώτικο κρασί, κάθε Τετάρτη στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι).
Η ανακαινισμένη αίθουσα του συλλόγου, θέλουμε να γίνει στέκι συνάντησης των συγχωριανών και φίλων μας να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να διασκεδάζουμε. Μέλη του Δ.Σ. θα παρευρίσκονται κάθε Τετάρτη στον σύλλογο. 




Ξεκινάμε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και σας περιμένουμε.


Αποστόλης Κονιτόπουλος (Μπαρμπαρής) Πάντα κοντά μας...
Σαββατοκύριακο μαθαίνω και διασκεδάζω με παραδοσιακούς χορούς!!!
Ένας από τους βασικούς σκοπούς του συλλόγου μας είναι η διατήρηση και η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στην αίθουσα του συλλόγου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, θα διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί για μικρούς και μεγάλους. 
Τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών:
1ο Τμήμα: Για παιδιά ηλικίας έως 13 ετών, με υπεύθυνη τη Μαρία Ν. Κλουβάτου, κάθε Κυριακή 5:30 – 6:30 το απόγευμα. 
2ο Τμήμα: Από 13 ετών και άνω (έφηβοι–νέοι), με υπεύθυνο τον Γιώργο Παντζιαρίδη, κάθε Σάββατο απόγευμα από 18:00 – 19:30. 
3ο Τμήμα: Όλοι οι υπόλοιποι...., με υπεύθυνο επίσης τον Γιώργο Παντζιαρίδη, συνεχίζουν κάθε Σάββατο μετά το 2ο τμήμα από 19:30 – 21:00 το βράδυ.
Ξεκινάμε Σάββατο 22/10/2016 για το 2ο και 3ο τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών και Κυριακή 23/10/2016, έναρξη για το 1ο τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών.

Δώσε αίμα – Χάρισε ζωή – Χρειάζονται 10 λεπτά από το χρόνο σου!!!
Συμβάλλουμε και διαδίδουμε τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Ένα μικρό ποσοστό πληθυσμού σήμερα προσφέρει αίμα, ενώ χρειαζόμαστε πολλούς περισσότερους αιμοδότες για να καλυφθούν οι αναγκαίες ποσότητες. 
Έχοντας υπόψη, την ανάγκη ενίσχυσης της τράπεζας του συλλόγου μας, διοργανώνουμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Αγία Σοφία», την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και από 10:00 το πρωί έως 14:00 μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι, Τηλέφωνο: 210 2927231). 
Προωθείστε το μήνυμα της αιμοδοσίας του συλλόγου μας στους συγγενείς σας, στους φίλους και γνωστούς σας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του συλλόγου. Όποιος από τους αιμοδότες επιθυμεί την έκδοση της «κάρτας αιμοδότη», μπορεί να απευθύνεται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εξόφληση συνδρομών.
Η ετήσια συνδρομή των μελών που είναι 5,00 ευρώ, αποτελεί τον βασικό παράγοντα στα έσοδα του συλλόγου μας. 
Σύμφωνα και με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών μας, γίνεται προσπάθεια επικοινωνίας με τα μέλη που οφείλουν πολλά χρόνια την συνδρομή τους και είναι «ανενεργά μέλη», να εξοφλήσουν τη συνδρομή τους και να γίνουν και πάλι «ενεργά μέλη», προκειμένου να λαμβάνουν επιστολές και λοιπές ενημερώσεις για τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Όποιοι επιθυμούν να εξοφλήσουν τη συνδρομή τους, μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα:  

Γραφείο συλλόγου: 210 2927231, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή μετά τις 20:00 το βράδυ.  
Πρόεδρος Δ.Σ. : 6977319555 – Ιάκωβος Κ. Τσελέντης.  
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση : sykinid@otenet.gr.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις