Ημερολόγιο 2017


Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους ότι,
Ο σύλλογος μας αποφάσισε φέτος να εκδώσει ημερολόγιο που θα διανεμηθεί δωρεάν όπως κάθε χρόνο και θα περιλαμβάνει παραδοσιακές Κυνηδαριώτικες συνταγές μαγειρικής
Κατσόγρια, Σιταρομαεριά, Σαβόρι, Τζιεριά κλπ.... Συνταγές που πολλές από αυτές σήμερα είναι συνοδευτικές φαγητών, αλλά αποτελούσαν παλαιότερα, το κυρίως πιάτο για πολλές οικογένειες και ήταν βασισμένες στα προϊόντα και τις συνήθειες κάθε εποχής, βασισμένες στα θρησκευτικά μας ήθη και έθιμα (νηστεία), στον τρόπο ζωής των κατοίκων του χωριού μας, στα επαγγέλματα των συγχωριανών μας κλπ.

Φίλες και φίλοι, 
Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΛΚΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ… και σήμερα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις συνταγές φαγητών και γλυκών. Στόχος μας είναι το φετινό ημερολόγιο, να γίνει οδηγός νόστιμης κουζίνας με παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας. Έχει οριστεί επιτροπή από το Διοικητικό Συμβούλιο, που θα εξετάσει όλες τις συνταγές που θα σταλούν και θα επιλεγούν για το ημερολόγιο 2017. 

Τα μέλη που επιθυμούν να στείλουν συνταγή παραδοσιακού φαγητού ή γλυκού, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του συλλόγου, ή να μας ενημερώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου: sykinid@otenet.gr το αργότερο έως την Κυριακή 27/11/2016.

Επίσης όποιοι θέλουν να διαφημίσουν την επιχείριση τους στις σελίδες του ημερολογίου μας, να επικοινωνήσουν με το ταμία του συλλόγου για περαιτέρω διευκρινήσεις!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις