Χρόνια Πολλά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος" εύχεται στα μέλη τους φίλους τους

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ένα Κυνηδαριώτικο Γλέντι, που θύμισε σαν να είσαι «στα βιολιά», έγινε στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20) στο Γαλάτσι. Μέλη, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν, αντάλλαξαν ευχές, χόρεψαν και διασκέδασαν όπως ο Κυνήδαρος ξέρει να γλεντά. «Τα βιολιά» αποτελούσαν ο Κώστας Χουζούρης στο βιολί, ο Χρήστος Τσελέντης στο τραγούδι και στο λαούτο ο Βαγγέλης Κακλαμάνος και ο Παντελής Ρούσσος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Νίκος Κονιτόπουλος που διασκέδασε τους παρευρισκόμενους παίζοντας λαούτο και τραγουδώντας, επίσης τραγούδησε ο Παναγιώτης Κάτσαρης

Την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης γιορτής εκ μέρους του Δ.Σ., έκανε ο πρόεδρος Ιάκωβος Κ. Τσελέντης καλωσορίζοντας τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Αναφέρθηκε στον εθελοντισμό των μελών και φίλων προς το σύλλογο, ο οποίος τόνισε έχει ιδιαίτερη σημασία αφού συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη συνέχιση των δράσεων και των προσπαθειών του συλλόγου. Επίσης αναφέρθηκε στις επόμενες εκδηλώσεις και δράσεις του συλλόγου μας.
Ευχαρίστησε τους:
Δημήτρη Βασιλείου Λεγάκη και Χρήστο Ιωάννου Καρποντίνη που επιμελήθηκαν τους παραδοσιακούς μεζέδες και το φαγητό σε συνεργασία με τα μέλη του Δ.Σ. Στέλιο Λιαδάκη, Κώστα Καρποντίνη και Δημήτρη Καρποντίνη. 
Τον Γιώργο Ιωάννου Καρποντίνη, Αποστόλη Γ. Κονιτόπουλο και την Σταυρούλα Απ. Κονιτοπούλου, που βοήθησαν στο σερβίρισμα και σε άλλες εργασίες της κουζίνας σε συνεργασία με το μέλος του Δ.Σ. Ευαγγελία Κλουβάτου.
Σοφία σύζυγο Δημητρίου Λεγάκη και Μαρία σύζυγο Αποστόλου Κλουβάτου για τους ψητούς γίγαντες, την Ειρήνη σύζυγο Πέτρου Λιαδάκη που βοήθησε επίσης στην κουζίνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, την Τυροκομία Πιτταρά στις Μέλανες, τον συγχωριανό μας Γιάννη Κων/νου Τσελέντη (Τσελεντογιάννη), τους συγχωριανούς μας κρεοπώλες Γιάννη Ευσταθίου Τσελέντη, Χρήστο Κων/νου Κλουβάτο, Γιάννη Γεωργίου Καρποντίνη, τη Μαριέττα Μαργαρίτη, το Λευτέρη Λουδάρο για την προσφορά στην εκδήλωση μας των Ναξιακών προϊόντων τους.
Τέλος ευχαριστούμε και τον Σύλλογο Κεραμωτής που μας δάνεισε τραπέζια.

Χρόνια Πολλά!!!!!

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από το πρωί

Λίγο πριν ξεκινήσει το γλέντι...

Κυνηδαριώτικη παρέα

Κυνηδαριώτικη παρέα

Κώστας Χουζούρης - Χρήστος Τσελέντης - Βαγγέλης Κακλαμάνος

Κυνηδαριώτικη και Κουφονησιώτικη παρέα

Λίγο πριν ξεκινήσουμε...

Ο Πράσινος σέρνει το χορό....


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις