Ημερολόγιο 2017


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», αποφάσισε φέτος να εκδώσει ημερολόγιο που διανέμεται στα μέλη του δωρεάν, με παραδοσιακές Κυνηδαριώτικες συνταγές. Πολλές συνταγές που παρουσιάζουμε στο ημερολόγιο, μπορεί σήμερα να είναι συνοδευτικές φαγητών, αλλά αποτελούσαν παλαιότερα το κυρίως πιάτο για πολλές οικογένειες. 
Οι συνταγές είναι από αφηγήσεις συγχωριανών μας, καταγράφηκαν με προσοχή και είναι βασισμένες στα προϊόντα και τις συνήθειες κάθε εποχής, βασισμένες στα θρησκευτικά μας ήθη και έθιμα, στον τρόπο ζωής των κατοίκων του χωριού μας, στα επαγγέλματα των συγχωριανών μας κλπ.

...Ευχαριστούμε θερμά τους συγχωριανούς που μας έδωσαν τις συνταγές και το φωτογραφικό υλικό και φυσικά τους χορηγούς μας που συνέδραμαν με την οικονομική προσφορά τους στην έκδοση του ημερολογίου και μας δίνεται η δυνατότητα να διανεμηθεί δωρεάν στα μέλη του συλλόγου μας....

Καλή όρεξη και καλή επιτυχία!! 

Σημείωση: Το ημερολόγιο θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή μετά την διανομή του, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στις 7:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του συλλόγου μας. Επίσης θα σταλεί με τα ΕΛΤΑ στα μέλη μας που κατοικούν στη Νάξο και σε άλλες περιοχές της χώρας μας πλην της Αττικής. 

ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Η φωτογραφία του εξώφυλλου, είναι αναρτημένη στην αίθουσα του συλλόγου μας. Εκδόθηκε εκ νέου σε ηλεκτρονική μορφή από τον συγχωριανό μας Παναγιώτη Ιωάννου Αντωνάκη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις