Γενική Συνέλευση_4


Συνέχεια Γενικής Συνέλευσης....
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη ο πρόεδρος κ. Τσακωνιάτης, ζήτησε να γραφεί κατάλογος ομιλητών για τοποθετήσεις και προτάσεις σε θέματα που αφορούν το σύλλογο και το χωριό μας.
Η Αντιγόνη Α. Καρποντίνη πρότεινε ότι είναι αναγκαίο να ενημερώσουμε τα μέλη μας στο χωριό για το τι έχει προσφέρει ο σύλλογος μέχρι σήμερα π.χ. μέσω και του ημερολογίου που εκδίδουμε κάθε χρόνο ή κάποιας άλλης εκδήλωσης.
Ο Ιάκωβος Κ. Τσελέντης τοποθετήθηκε σε θέματα που αφορούν την λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου σε οικονομικά και διοικητικά θέματα, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και την εξέλιξη της τεχνολογίας, την αναγκαιότητα σύνταξης και λειτουργίας επιτροπών στις δραστηριότητες του συλλόγου μας που είναι αρκετές στον τομέα του πολιτισμού, διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, λειτουργίας της αίθουσας, λοιπές εκδηλώσεις κ.ά.
Ο Ανδρέας Δ. Σκουλάξινος, αναφέρθηκε στην προσφορά που έχει αναφερθεί ο συγχωριανός μας αγιογράφος Γιώργος Καρποντίνης και για την οποία θα πρέπει να μας ενημερώσει αναλυτικότερα για να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες από το σύλλογο. Επίσης αναφέρθηκε σε θέματα που έχουν συζητηθεί στο συμβούλιο της ΟΝΑΣ όπου είναι και μέλος και αφορούν γενικά το νησί μας, κυρίως για τις ανεμογεννήτριες που συζητούνται να τοποθετηθούν κλπ.
Ο Κων/νος Γ. Καρποντίνης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα τροποποίησης του καταστατικού ίδρυσης του συλλόγου μας μετά και την προετοιμασία που έχει γίνει από το απερχόμενο Δ.Σ. μέχρι σήμερα. Αποφασίστηκε να ληφθεί υπόψη κατά προτεραιότητα για το επόμενο Δ.Σ. Κατόπιν επίσης ερωτήματος του, συζητήθηκε το θέμα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σχετικά με την διαδικασία έκδοσης του αριθμού αδείας, διαχείρισης του χώρου κ.λπ.
Ο Ευάγγελος Ε. Κατσούρης αναφέρθηκε σε πρόσωπα που έχουν ιστορία για το σύλλογο μας ότι θα έπρεπε να γίνεται αναφορά συχνά, έρευνα και για άλλους συγχωριανούς που δεν γνωρίζουμε αλλά και υπάρχουν σε κάδρα και να διακοσμούν την αίθουσα του συλλόγου.
Όλα τα παραπάνω έγιναν αποδεκτά

Ευχαριστούμε το προεδρείο για την άψογη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης!!!!

Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής!!!!!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις