Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ότι παρόλο που διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο και οι δραστηριότητες του συλλόγου είναι περιορισμένες, οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου γίνονται κανονικά.
Προετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου στο χωριό και να είμαστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα τον Σεπτέμβρη 2017. 
  • Είναι σε εξέλιξη η συγκρότηση επιτροπών ανάλογα με τις δράσεις μας. Ο θεσμός των επιτροπών άρχισε δειλά-δειλά να εφαρμόζεται τα προηγούμενα χρόνια και συμβάλλει στην σωστή λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου και του συλλόγου γενικότερα με τη συμμετοχή και μελών μας εκτός Δ.Σ.
Αναλυτικότερα οι επιτροπές έχουν ως εξής:
ΝΕΟΛΑΙΑΣ. Σκοπός: Οργάνωση και διεξαγωγή ημερίδων, συζητήσεων και θεμάτων που αφορούν τη νεολαία των μελών του συλλόγου και διοργάνωση εκδηλώσεων υγιούς ψυχαγωγίας – τουρνουά των νέων κλπ. 
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Σκοπός: Οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, ημερίδων, προώθηση πώλησης των βιβλίων του συλλόγου, οργάνωση τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών, συντήρηση και φύλαξη παραδοσιακών ενδυμασιών, συμμετοχή συλλόγου σε πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ.
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ. Σκοπός: Συγκέντρωση προτάσεων από τα μέλη του συλλόγου, κατάθεση υπομνήματος στο Δ.Σ. για περαιτέρω ενέργειες.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Σκοπός: Να συνεδριάζει όποτε κρίνει απαραίτητο, να υποβάλλει υπόμνημα με τις προτάσεις της στο Δ.Σ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων διαχείρισης της περιουσίας του συλλόγου και να φροντίζει για την τροφοδοσία και τη σωστή λειτουργία της αίθουσας.
  • Υπεύθυνος για επικοινωνία και συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου να είναι το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Δημ. Κλουβάτος.
Η απόφαση λήφθηκε κατόπιν αιτήματος - επιστολής του Δήμου Γαλατσίου, να οριστεί μέλος του συλλόγου, υπεύθυνο για την επικοινωνία και συνεργασία με τον σύλλογο.
  • Ομόφωνα μέχρι σήμερα έχει αποφασιστεί το "Κυνηδαριώτικο Αυγουστιάτικο Γλέντι" να γίνει Σάββατο 12 Αυγούστου 1017 με το συγκρότημα της συγχωριανής μας Λέτας Κορρέ. Στην μουσική βραδιά θα συμμετέχει και ο Μανούσος Καρποντίνης.
Διάφορες εκδηλώσεις συζητούνται για το καλοκαίρι στο χωριό με σκοπό να συνεχίσουμε τις πολιτιστικές και κοινωνικές μας δραστηριότητες. Έκθεση φωτογραφίας, διήμερο αιμοδοσίας, προβολή παλαιών φωτογραφιών, εκδήλωση πολιτισμού σχετικά με τους μουσικούς δρόμους της Νάξου, μουσικοχορευτική βραδιά με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων και άλλες διάφορες εκδηλώσεις.
Για τις λοιπές εκδηλώσεις θα ακολουθήσει σύντομη ηλεκτρονική ενημέρωση. 
  • Υπεύθυνοι για συνεργασία με την τράπεζα EUROBANK ορίζονται οι: Στέλιος Λιαδάκης-Πρόεδρος, Δημήτριος Καρποντίνης-Ταμίας και Ιάκωβος Τσελέντης-Γεν. Γραμματέας.
Οι ανωτέρω είναι υπεύθυνοι για τις συναλλαγές (καταθέσεις - αναλήψεις - εξουσιοδοτήσεις κλπ.) με την τράπεζα EUROBANK.
  • Η επιτροπή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ έχει συγκροτηθεί και εγκριθεί ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο και την αποτελούν τα εξής μέλη: Στέλιος Λιαδάκης (πρόεδρος), Ιάκωβος Τσελέντης (γενικός γραμματέας), Κώστας Καρποντίνης (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Καρποντίνης (ταμίας) Γιώργος Κλουβάτος (μέλος).
Για ΟΛΕΣ τις επιτροπές ισχύουν τα εξής:
Παρέχουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς προς το σύλλογο
Μελετούν και συζητούν προτάσεις, διερευνούν και συζητούν με Δήμους, Συλλόγους και άλλους φορείς.
Μέλη των επιτροπών που είναι και στο Δ.Σ. δύναται να εκπροσωπήσουν το σύλλογο σε διάφορες συζητήσεις κλπ.
Συζητούν, αποφασίζουν και καταθέτουν προφορικώς ή εγγράφως πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο προς έγκριση.
Να συνεδριάζουν τουλάχιστον μία φορά το μήνα ορίζοντας συγκεκριμένη ημέρα με συντονιστή μέλος του Δ.Σ. σε κάθε επιτροπή
Τα μέλη των επιτροπών να είναι άνω των 18 ετών, υποχρεωτικά μέλη του συλλόγου και ταμειακώς εντάξει
Αριθμός μελών επιτροπών όχι μικρότερος των τριών (3ων) και έως πέντε (5) άτομα.

[Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουλίου Πατρών για το παρακάτω φωτογραφικό υλικό].

 
 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις