Καλοκαίρι 2017


Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας ότι στην συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου 2017, συζητήθηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί και οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες οι οποίες αναφέρονται παρακάτω.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του συλλόγου που σκοπό έχουν να διατηρήσουν και να αναδείξουν την πολιτιστική μας κληρονομιά. Στις σημερινές δυσκολίες και προβλήματα που βιώνει και ο λαϊκός μας πολιτισμός, οι πολιτιστικοί φορείς του τόπου μας, είμαστε ενωμένοι και αισιόδοξοι και δηλώνουμε ότι μπορούμε να αναδείξουμε και να διαχειριστούμε τον πολιτισμό μας.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στον "Απίκραντο" Κυνήδαρο !!!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – 8 Αυγούστου 2017
Η εκδήλωση συντονίζεται από το επίτιμο μέλος του συλλόγου κο Σταύρο Σπηλιάκο. Ένα πρόγραμμα Λόγου–Ήχου και Εικόνας και αφορά στους μουσικούς δρόμους της Νάξου, την ταυτότητα και την κινητικότητα του χορευτικού τραγουδιού, έτσι όπως εγκαταστάθηκαν και αφομοιώθηκαν δημιουργικά στα χορευτικά δρώμενα του χωριού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Αθλητισμού και ΠΟλιτισμού "Βασίλειος Απ. Αντωνάκης".

ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ – 12 Αυγούστου 2017
Το Κυνηδαριώτικο γλέντι στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού "Βασίλειος Απ. Αντωνάκης" με τα συγκροτήματα των συγχωριανών μας Λέτας Κορρέ & Μανούσου Καρποντίνη.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ – 16 Αυγούστου 2017
Σε συνεργασία με τον συγχωριανό μας Παναγιώτη Ι. Αντωνάκη θα γίνει προβολή φωτογραφιών.  

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ – 17 και 18 Αυγούστου 2017 
Ενισχύουμε την τράπεζα αίματος του συλλόγου μας σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "Η Αγία Σοφία".

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΉ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ – 21 Αυγούστου 2017
Συμμετέχουν μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από Νάξο, Ήπειρο (Άρτα) και Χαλκίδα στον Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού "Βασίλειος Απ. Αντωνάκης". 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ  – 24 Αυγούστου 2017
Η συγχωριανή μας Σοφία Μελά, θα παρουσιάσει το βιβλίο της με τίτλο "Ναξιώτικα μονοπάτια - Κ' ήντα σε μέλλει εσένανε". Ένα λαογραφικό, αυτοβιογραφικό οδοιπορικό, καταγράφοντας λαογραφικά και ιστορικά στοιχεία του χωριού και των χωριανών μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για τις παραπάνω εκδηλώσεις θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για κάθε μία ξεχωριστά.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις