Αναζήτηση στο Blogs μας

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Καλοκαίρι 2017

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκαν για άλλη μια χρονιά οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου μας, στον Κυνήδαρο από 8/8/2017 έως 24/8/2017.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων - Εκδόσεις "Σπείρα"
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος», με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του χωριού μας και με στόχο τη στήριξη και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,

εκφράζει θερμές ευχαριστίες στα μέλη, τους φίλους και χορηγούς των εκδηλώσεών μας,

για τη συμπαράσταση, τις προσφορές τους, την εθελοντική εργασία και την οικονομική συνδρομή προς το σύλλογο.
Διοργανώθηκαν συνολικά έξι εκδηλώσεις προβάλλοντας την τοπική ιστορία και πολιτισμό μας.
Οι χώροι πραγματοποίησης των εκδηλώσεων (Πολυχώρος και πλατεία του χωριού - Ηρώο), ήταν γεμάτοι από πλήθος κόσμου, που οι συγχωριανοί και φίλοι μας, έδειξαν εμπράκτως την αγάπη και την αποδοχή τους για τις εκδηλώσεις.
Οι βασικοί σκοποί (πολιτιστικοί και κοινωνικοί) του συλλόγου εκπληρώθηκαν με (1) την παρουσίαση της εκδήλωσης Λόγου-Ήχου-Εικόνας στις 8/8/2017 από το επίτιμο μέλος του συλλόγου Δρ. Σταύρο Σπηλιάκο, (2) το Κυνηδαριώτικο γλέντι στις 12/8/2017 που μέλη και φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν έως τις 8:00 το πρωί της άλλης ημέρας, (3) την παρουσίαση παλαιών φωτογραφιών στις 16/8/2017 από το αρχείο του συγχωριανού μας Παναγιώτη Ιωάν. Αντωνάκη, (4) το διήμερο αιμοδοσίας στις 17&18/8/2017 ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του συλλόγου στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ  "Η Αγία Σοφία", (5) την μουσικοχορευτική εκδήλωση στις 21/8/2017 με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από Νάξο, Άρτα και Χαλκίδα και (6) την παρουσίαση του βιβλίου "Ναξιώτικα μονοπάτια - Κ' ήντα σε μέλει εσένα νε" της συγχωριανής μας Σοφίας Κλουβάτου - Μελά στις 24/8/2017. 

Φωτογραφία: Ιάκωβος Κ. Τσελέντης
Παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα, ως πολιτιστικός σύλλογος και γενικά η χώρα μας, ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη, η οικονομική στήριξη των μελών και φίλων του συλλόγου, η αγάπη για το χωριό, για τον πολιτισμό, για την ιστορία, μας δίνουν πίστη και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο του συλλόγου μας. 
Θα ακολουθήσει αναλυτική αναφορά-ενημέρωση-φωτογραφικό υλικό, για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά.


Καλό φθινόπωρο ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου