Απολογισμός - Προβολή παλαιών φωτογραφιών

Στην πλατεία του χωριού πραγματοποιήθηκε στις 16 Αυγούστου 2017, η εκδήλωση του συλλόγου με τίτλο «Προβολή παλαιών φωτογραφιών» με παρουσιαστή τον συγχωριανό μας Παναγιώτη Ι. Αντωνάκη.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ. ο οποίος έκανε και την έναρξη της εκδήλωσης αναφέροντας τα εξής: "...Σας καλωσορίζουμε σε μια ακόμη εκδήλωση για αυτό το καλοκαίρι. Απόψε, έχουμε την χαρά να έχουμε κοντά μας τον συγχωριανό μας Παναγιώτη Αντωνάκη, ο οποίος ήρθε από την Αθήνα για να μας παρουσιάσει φωτογραφίες από το αρχείο του πατέρα του Γιάννη.
Όπως είναι γνωστό στους περισσότερους από σας, ο φωτογράφος Γιάννης Αντωνάκης, βρέθηκε πολλές φορές στον Κυνήδαρο για να αποθανατίσει με την κάμερα του ξεχωριστές στιγμές των συγχωριανών μας, όπως γάμους, βαφτίσια και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Θέλουμε λοιπόν να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο και μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, να θυμηθούμε τα παλιά...".
Φωτογραφία: Ιάκ. Κ. Τσελέντης

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο αφού προβλήθηκαν φωτογραφίες των δεκαετιών του ’50, ’60 ’70 και του ’80 και να θυμηθούν διάφορες κοινωνικές τους εκδηλώσεις, γάμους, βαφτίσια αλλά και βόλτες στις Ντρυάδες, στο χαλαράκι κλπ.
Φωτογραφία: Π. Αντωνάκης: Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης με τα μέλη του Δ.Σ. Α. Σκουλάξινος & Ι. Τσελέντη
Ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, την δασκάλα του χωριού Φρόσω Μ. Τσακωνιάτη για την παραχώρηση του προτζέκτορα προβολής των φωτογραφιών και φυσικά τον Παναγιώτη Αντωνάκη που ήρθε για το σκοπό αυτό στο χωριό και να παρουσιάσει παλιές φωτογραφίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις