Εκδηλώσεις Δεκεμβρίου 2017 - Ιανουαρίου 2018


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σας εύχονται ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ευτυχισμένο το 2018. Ο νέος χρόνος να μας βρει όλους υγιείς και να φέρει χαρά και ευτυχία !!
(fountoukakia.blogspot.gr)
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ότι έχουν προγραμματιστεί για το δίμηνο Δεκέμβριος 2017 και Ιανουάριος 2018 οι εκδηλώσεις που αναφέρουμε παρακάτω.
Επίσης στα μέλη του συλλόγου θα σταλεί και αναλυτική ενημερωτική επιστολή και προσκαλούμε μέλη και φίλους του συλλόγου μας, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις ενεργά. Επίσης προγραμματίζονται εκδηλώσεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, από την σελίδα του συλλόγου στο facebook και από άλλα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.  


Την Παρασκευή 8/12/2017 και ώρα 7:00 μ.μ., με τη στήριξη του συλλόγου μας, πραγματοποιείται η 2η παρουσίαση του βιβλίου της συγχωριανής μας Σοφίας Κλουβάτου – Μελά «Ναξιώτικα Μονοπάτια – Κ’ ήντα σε μέλλει σένανε» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Καλλιθέας (Μαντζαγριωτάκη76, πεζόδρομος). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος και ποιήτρια κα Σοφία Ν. Μπαρδάνη - Σημαντήρη και το μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Αλέκος Πούλος. Χαιρετισμό επίσης θα απευθύνει ο πρόεδρος του συλλόγου μας Στέλιος Λιαδάκης

Το Σάββατο 9/12/2017 και ώρα 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του συλλόγου μας (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι), διοργανώνουμε παιδική χριστουγεννιάτική γιορτή με υπεύθυνη την Ειρήνη Μονδέλου και προσκαλούμε γονείς και παιδιά να συμμετέχουν. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν γιορτινά και να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο του συλλόγου μας.

Φωτο: Ιάκ. Κ. Τσελέντης - Παιδική γιορτή στη αίθουσα του συλλόγου
 Την Κυριακή 17/12/2017 και ώρα 14:00 μμ., στην αίθουσα του συλλόγου μας (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι), διοργανώνουμε το Χριστουγεννιάτικο Γλέντι μας. Θα μας διασκεδάσει Κυνηδαριώτικο συγκρότημα με τους μουσικούς Χρήστο Τσελέντη-τραγούδι, Στέλιο Κλουβάτο-βιολί και Απόστολο Καρποντίνη-λαούτο. Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά φαγητά από συγχωριανούς «μάγειρες», ντόπιο κρασί και αναψυκτικά.

Φωτο: Ιάκ. Κ. Τσελέντης - Από το περσυνό Χριστουγεννιάτικο γλέντι μας
Το Σάββατο 23/12/2017 και ώρα 5:00 μμ., στο πεζοδρόμιο της οδού Βεΐκου (μπροστά στην Εθνική τράπεζα), για μία ώρα περίπου, συμμετέχουμε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γαλατσίου και προσφέρουμε στους περαστικούς ξεροτήγανα και ζεστή ρακή με ζωντανή νησιώτικη μουσική και τραγούδια από Κυνηδαριώτες μουσικούς.


Φωτο: Ιάκ. Κ. Τσελέντης - Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Γαλατσίου το 2015.


















Την Κυριακή 14/1/2018 και ώρα 6:00 μ.μ. σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του συλλόγου μας. Θα είναι μεγάλη η χαρά μας να βρεθούμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, να ανανεώσουμε τις εγγραφές μας και να βραβεύσουμε τα παιδιά των χωριανών μας που έχουν εισαχθεί σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές.
Σημείωση: Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει φοιτητές που έχουν εισαχθεί σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Φωτο: Ιάκ. Κ. Τσελέντης - Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου (2017)
Το Ημερολόγιο 2018 του συλλόγου μας είναι αφιερωμένο σε μέλη και συγχωριανούς που οι περισσότεροι έχουν φύγει από κοντά μας. Οι παλιές φωτογραφίες με αγαπημένα μας πρόσωπα πάντα μας συγκινούν και μας μεταφέρουν στα παλιά. Μεταφερόμαστε νοερά σε περασμένες εποχές με το φωτογραφικό υλικό του συγχωριανού μας Παναγιώτη Ιωάννη Αντωνάκη. Η διανομή του ημερολογίου θα ξεκινήσει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και θα διανεμηθεί δωρεάν στα μέλη του συλλόγου μας.
Σημείωση: Παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να διαφημίσει την επιχείρηση του στις σελίδες του ημερολογίου να επικοινωνήσει έως 17/12/2017 με τον πρόεδρο του συλλόγου Στέλιο Λιαδάκη.

Η τράπεζα αίματος του συλλόγου, ξεκίνησε να λειτουργεί το 1997 και το έργο της συνεχίζεται επάξια από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο. Η προσφορά αίματος μελών και φίλων του συλλόγου είναι σημαντική, έχει δημιουργηθεί ικανοποιητικό απόθεμα αίματος και συνεχίζουμε να ενισχύουμε την τράπεζα αίματος, πραγματοποιώντας εθελοντικές αιμοδοσίες στο Γαλάτσι αλλά και στον Κυνήδαρο.
Συμβάλλουμε – Στηρίζουμε – Διαδίδουμε τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.
ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ –ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ–ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.
Αυτό είναι το σύνθημα του συλλόγου μας και για άλλη μια φορά σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι).
Φωτο: Ιάκ. Κ. Τσελέντης Κυνηδαριώτες αιμοδότες στο χωριό μας τον Αύγουστο 2017.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του συλλόγου και για τυχόν αλλαγές στις ταχυδρομικές διευθύνσεις σας, να μας ενημερώνετε για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας. Επίσης για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Ο Πρόεδρος-Στέλιος Νικ. Λιαδάκης (6977200517)
Ο Γενικός Γραμματέας-Ιάκωβος Κων. Τσελέντης (6977319555)
Ο Αντιπρόεδρος-Κων/νος Γ. Καρποντίνης    (6947442587)
Ο Ταμίας-Δημήτρης Β. Καρποντίνης   (6945705295)
Ο Αναπλ. Γραμματέας-Ιωάννης Δ. Καρποντίνης (6932323726)
Τα Μέλη: Ανδρέας Δ. Σκουλάξινος (6977614745), Ιωάννης Δ. Τσελέντης (6977233880), Γεώργιος Δ. Κλουβάτος (6972012169), Τριαντάφυλλος Ν. Καρποντίνης (6986779307).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις