Βράβευση φοιτητών


Βράβευση φοιτητών 2017 - 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας έχοντας υπόψη την επαφή των νέων Κυνηδαριωτών και τη γνωριμία τους με την πολιτιστική κληρονομιά του χωριού μας, για άλλη μια χρονιά βράβευσε τους νέους φοιτητές στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι) στις 14/1/2018.
Στους νέους φοιτητές προσφέρθηκαν: α) ως δώρο μία καλλιτεχνική χειροτεχνία της Μαρίας Λιώνη, β) ο έπαινος - αριστείο και γ) το βιβλίο "Τα τοπωνύμια του Κυνιδάρου" από τις εκδόσεις του συλλόγου μας. Οι φοιτητές που δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τα παραπάνω παρέλαβαν συγγενικά τους πρόσωπα. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Λιαδάκης,  μεταξύ άλλων ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. στους φοιτητές, να είναι καλοτάξιδοι στη νέα τους ζωή, στον κόσμο της γνώσης και της επιστήμης και να έχουν πάντα καλή πρόοδο στη ζωή τους.

Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η νεολαία να έρθει κοντά στο σύλλογο μας και προτρέπουμε τους συγχωριανούς πτυχιούχους, φοιτητές, επιστήμονες κλπ. να εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους για τον Κυνήδαρο αλλά και να τις μεταδώσουν, αναλαμβάνοντας την εισήγηση εκδηλώσεων, ομιλιών κλπ. ή να προτείνουν στο Διοικητικό Συμβούλιο κάποια κοινωνική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Συγχαρητήρια ! ! !

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα Κυνηδαριωτάκια που εισήχθησαν στις ανώτατες και ανώτερες σχολές:


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση που έδωσε στον σύλλογο μας ο συγχωριανός Παναγιώτης Ι. Αντωνάκης και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. 















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις