Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος", ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους και το κέφι τους, την εκδήλωση "Αποκριάτικο Γλέντι" που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα μας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018. Ο χορός, το κέφι και η καλή διάθεση, ήταν τα στοιχεία που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και με τη συμβολή επίσης του συγκροτήματος της συγχωριανής μας Λέτα Κορρέ, οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.
Ευχαριστούμε επίσης τους μουσικούς Χρήστο Τσελέντη - τραγούδι, Στέλιο Κουνάδη - βιολί, Στάθη Στάη - τραγούδι, λαούτο που κλήθηκαν και διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους. 
Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης που προσέφεραν τα προϊόντα τους για την λαχειοφόρο αγορά που είχε μεγάλη επιτυχία. 
Ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας "μάγειρες" για τους παραδοσιακούς μεζέδες και τα φαγητά και όλους όσους βοήθησαν στις ετοιμασίες, στην οργάνωση και συνέβαλαν με την προσφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας συνεχίζονται και θέλουμε τα μέλη μας να είναι κοντά στο σύλλογο.
Η ενημέρωση των μελών για τις δράσεις και εκδηλώσεις, γίνεται με επιστολές προς τα μέλη, μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.syllogos-kinidarou.blogspot.gr, με ηλεκτρονικά μηνύματα ή sms.
Για πληροφορίες και περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να απευθύνεστε και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή με αποστολή μηνύματος στο e-mail του συλλόγου sykinid@otenet.gr.

Φωτογραφικό υλικό από το "Αποκριάτικο Γλέντι".

Οι ετοιμασίες της εκδήλωσης ξεκίνησαν από το πρωί στις 7:00. Φωτογραφία : Ιάκ. Κ. Τσελέντης

Γιώργος - Πολυχρόνης - Λέτα - Νικηφόρος Κορρές  Φωτογραφία : Ιάκ. Κ. Τσελέντης

και ο Στέλιος Κουνάδης στο βιολί με Πολυχρόνη Κορρέ στο λαούτο. Φωτογραφία : Ιάκ. Κ. Τσελέντης

Η νεολαία έδωσε όπως πάντα βροντερό παρόν στο "Αποκριάτικο Γλέντι" Φωτογραφία : Ιάκ. Κ. Τσελέντης

Χορέψετε - χορέψετε παπούτσια μη λυπάστε... Φωτογραφία : Ιάκ. Κ. Τσελέντης

...Θα τη γλεντήσω τη ζωή και αυτό θα κάνω μόνο.... Φωτογραφία : Ιάκ. Κ. Τσελέντης

...να διώξω μέσα απ' την καρδιά κάθε καημό κα πόνο...Φωτογραφία : Ιάκ. Κ. Τσελέντης 

Λέτα Κορρέ - Η κυρία του νησιώτικου τραγουδιού Φωτογραφία : Ιάκ. Κ. Τσελέντης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις