Καλό μήνα - Μάρτιος 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στα μέλη και τους φίλους καλό μήνα και πολλές ευχές για μια όμορφη άνοιξη. 

Οι δραστηριότητες του συλλόγου μας συνεχίζονται κανονικά.
Ώρες μαθημάτων χορού:
  • Παιδικό τμήμα (παιδιά έως 13 ετών): 16:30-18:00
  • Τμήμα Ενηλίκων : 18:15-19:45
  • Τμήμα Νέων (Από 13 ετών και άνω, έφηβοι, νέοι, φοιτητές κλπ.): 20:00-21:30
Φαγοπότι της Τετάρτης
  • Κάθε Τετάρτη έχουμε την ευκαιρία, φίλοι και μέλη, να συναντιόμαστε να ανταλλάσσουμε απόψεις, να γλεντάμε και να συμβάλλουμε στην οικονομική ανάκαμψη του συλλόγου. Τώρα την Σαρακοστή και με νηστήσιμους μεζέδες. Οι συναντήσεις τις Τετάρτες, οφείλονται στον εθελοντισμό και τη συλλογικότητα των μελών μας, που είναι αναγκαία στοιχεία για τη λειτουργία του. Με τη συμμετοχή μας, ενισχύουμε και στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και βοηθούμε οικονομικά το σύλλογο. 
Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση
  • Συμπληρώνεται ένα (1) έτος περίπου από τις τελευταίες εκλογές ανάδειξης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και σας προσκαλούμε στην Γενική Συνέλευση την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 το πρωί στη αίθουσα του Συλλόγου μας με θέματα: α) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 25/3/2017 έως 11/3/2018. β) Διάφορα άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο και το χωριό μας. Σημειώνουμε ότι για να έχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πρέπει να παρευρεθεί το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών του συλλόγου και σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση, θα γίνει την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 την ίδια ώρα με όσα μέλη παρευρεθούν.

Η συμμετοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ, είναι βασική προϋπόθεση, για να συνεχίσει ο σύλλογος μας την προσπάθεια και τις δραστηριότητές του.

"Άλλα λογαριάζει ο Μάρτης κι άλλα η Σαρακοστή".
"Αν δώσει ο Μάρτης δυο νερά κι ο Απρίλης άλλο ένα, χαρά σ’ εκείνο το ζευγά που' χει πολλά σπαρμένα".
"Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις