Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης άρθρο 18 και 19 «…η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο του συλλόγου, συγκαλείτε από το Διοικητικό Συμβούλιο μία φορά το χρόνο, το αργότερο μέχρι 30 Απριλίου, κατά την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο λογοδοτεί διά του προέδρου, γι’ αυτά που έγιναν το προηγούμενο έτος, διαβάζεται ο απολογισμός και ισολογισμός της ταμειακής διαχείρισης και η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής. Υποβάλλεται και εγκρίνεται ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους, τον οποίο καταρτίζει το Διοικητικό Συμβούλιο…».

Αγαπητά μέλη του συλλόγου μας,
Συμπληρώνεται ένα (1) έτος περίπου από τις τελευταίες εκλογές ανάδειξης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και σας προσκαλούμε στην
Τακτική Γενική Συνέλευση
την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 το πρωί
στη αίθουσα του Συλλόγου μας με θέματα : 
  1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 10/3/2017 έως 28/2/2018.
  2. Διάφορα άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο και το χωριό μας. 
Σημειώνουμε ότι για να έχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πρέπει να παρευρεθεί το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών του συλλόγου και σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση, θα γίνει την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 την ίδια ώρα με όσα μέλη παρευρεθούν.

Θέλουμε τα μέλη μας κοντά στο σύλλογο.
Η συμμετοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ, είναι βασική προϋπόθεση, για να συνεχίσει ο σύλλογος μας την προσπάθεια και τις δραστηριότητές του. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις