Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 11/3/2018, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση στην αίθουσα του συλλόγου μας, Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι.
Πρόεδρος Γ.Σ.: Νίκος Κων/νου Τσακωνιάτης
Γραμματέας Γ.Σ. : Ιάκωβος Κων/νου Τσελέντης
Θέματα Γ.Σ. : α) Διοικητικός, Οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 24/3/2017 - 28/2/2018 β) θέματα που αφορούν το σύλλογο και το χωριό μας.

Ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ΟΜΟΦΩΝΗ αποδοχή, ευχήθηκε καλό υπόλοιπο Σαρακοστής και ζήτησε από τον ιστοριοδίφη κ. Μανώλη Αρτ. Κατσούρη να μας ενημερώσει, για τους αποθανόντες Κυνηδαριώτες τον τελευταίο χρόνο.
Ο κος Κατσούρης ανάφερε ότι με την αναφορά αυτή που κάνουμε στις Γ.Σ., γίνεται ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ στους συγχωριανούς μας και ανέγνωσε τους αποθανόντες Κυνηδαριώτες του έτους 2017 μέχρι σήμερα, οι οποίοι ήταν οι εξής:
1) Δημήτριος Γ. Βασιλείου, γαμπρός του Χρήστου Ι. Τσελέντη, απεβίωσε στις 9/1/2017, 2) Μαρία Μανώλη Φελεσάκη, το γένος Ναννά, απεβίωσε 7/1/2017, 3) Αγγελική Ανδ. Τζωρτζάτου, εγγονή του Στάθη Ν. Τσακωνιάτη, απεβίωσε 9/3/2017, 4) Μιχάλης Γεωργίου Καρποντίνης, του Ζερντέ, απεβίωσε στις 11/3/2017, 5) Στέλλα σύζ. Παναγιώτη Βιτζηλαίου, απεβίωσε 15/3/2017, 6) Όθωνας Ευαγγέλου Κακλαμάνος, απεβίωσε 26/3/2017, 7) Γρηγορία-Ρίτσα, σύζυγος Δημητρίου Κονιτόπουλου - Μπαφάκιναπεβίωσε 17/4/201, 8) Μαρία Νικολάου Κλουβάτου, Γκιριμονικόλα, απεβίωσε 19/4/2017, 9) Σεβαστή χήρα Κων/νου Κούτσουπα, απεβίωσε 5/6/2017, 9) Μάχη Κρανιωτοδημήτρη, απεβίωσε …/6/2017, 10) Νίκη σύζυγος Κων/νου Κανταρέλη, κόρη του Πέτρου Τσαμπουνάρη (Μουσιού) απεβίωσε 17/9/2017, 11) Μανώλης Φελεσάκης σύζυγος Μαρίας του Νανναδογιάννη, απεβίωσε 27/10/2017, 12) Κατερίνα Σκουλαξίνου, η ψάλτισσα του χωριού, απεβίωσε 30/10/2017. Μετά το πέρας της ανάγνωσης των αποθανόντων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη τους από τους παρόντες στη Γενική Συνέλευση.


Ο πρόεδρος Στέλιος Λιαδάκης ανάγνωσε τον Διοικητικό Απολογισμό για την χρονική περίοδο από 24/3/2017 έως 28/2/2018 και αναφέρθηκε: 1) Στις Συνεδριάσεις Δ.Σ. που έγιναν, 2) στην εξερχόμενη – εισερχόμενη αλληλογραφία, 3) στα νέα μέλη συλλόγου, 4) σε θέματα της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), 5) στις πολιτιστικές και λοιπές εκδηλώσεις του καλοκαιριού 2017, 6) στα χορευτικά τμήματα, 7) στην τράπεζα αίματος, 8) στις λοιπές εκδηλώσεις και δράσεις του συλλόγου.
Ο γραμματέας Ιάκωβος Τσελέντης ανάγνωσε τον Οικονομικό Απολογισμό της ανωτέρω περιόδου και αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία (έσοδα – έξοδα) του συλλόγου για την χρονική περίοδο από 24/3/2017 έως 28/2/2018.
Ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός κατατέθηκαν στα εισερχόμενα του Συλλόγου λαμβάνοντας τον Αρ. Πρωτ. 1318.

ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Μετά τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του Δ.Σ. διαβάστηκε η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής από τον Πρόεδρο αυτής κ. Χρήστο Κ. Τσελέντη.
Σύμφωνα με την έκθεση υπήρχε απόλυτη συμφωνία, όσο αφορά τα οικονομικά στοιχεία που ελέγχθηκαν, με τα οικονομικά στοιχεία που κατατέθηκαν από τον ταμία του Δ.Σ. και βρέθηκε ενημερωμένο το βιβλίο Εσόδων – Εξόδων του συλλόγου και τα πρακτικά συνεδριάσεων του Δ.Σ. να είναι γραμμένα σε ηλεκτρονική μορφή. Ο πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής συνεχάρη τον ταμία για την τακτοποίηση των δαπανών και τόνισε ότι διευκόλυνε πολύ στον έλεγχο των βιβλίων που κράτησε περίπου τρεις ώρες.
Η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής επίσης κατατέθηκε στα εισερχόμενα έγγραφα του Συλλόγου λαμβάνοντας τον Αρ. Πρωτ. 1319.

Το μέλος Γιάννης Κων/νου Τουμπακάρης έδωσε συγχαρητήρια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τόσο για το υπόλοιπο των χρημάτων στο ταμείο που σημαίνει καλή διαχείριση, όσο και στις συνεχόμενες δράσεις και εκδηλώσεις που ανακοινώθηκαν στον απολογισμό. Επίσης συγχαρητήρια εξέφρασε και ο πρόεδρος της Γ.Σ. κος Νίκος Τσακωνιάτης για την ανάλυση των εξόδων και εσόδων καθώς και του Διοικητικού απολογισμού.
Η Γενική Συνέλευση δια της ανατάσεως της χειρός ΟΜΟΦΩΝΑ έκανε ΑΠΟΔΕΚΤΑ, τον Διοικητικό–Οικονομικό απολογισμό, την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλάσσει το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή από κάθε ευθύνη για το ανωτέρω διάστημα.


Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Στέλιος Λιαδάκης, αναφέρθηκε στην δράση της Τετάρτης, στον προγραμματισμό του Δ.Σ. λέγοντας ότι είναι πρωτόγνωρο για το σύλλογο μας, το σημερινό αποθεματικό ποσό και αναφέρθηκε σε οικονομικά στοιχεία και δράσεις περασμένων ετών προς σύγκριση και ενημέρωση των μελών.
Σχετικά με τον προγραμματισμό του επόμενου έτους, αναφέρθηκε στην ανακαίνιση της αίθουσας, αλλαγή παραθύρων σε αλουμίνια, αγορά τραπεζοκαθισμάτων για το χωριό και την αίθουσα κλπ. Έχουν συζητηθεί είπε και παρθεί αποφάσεις σε συνεδρίαση του Δ.Σ. για δύο θέματα στα οποία θέλουμε και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης α) Τροποποίηση προηγούμενης απόφασης Γ. Σ. σχετικά με τις συνδρομές των μελών και β) Ορισμός επίτιμου μέλους του συλλόγου μας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Α) Τροποποίηση προηγούμενης απόφασης Γ. Σ. σχετικά με τις συνδρομές των μελών.
ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.: Το μέλος που οφείλει πέραν των έξι ετών, να πληρώνει υποχρεωτικά τα έξι (6) χρόνια και για το υπόλοιπο ποσό να πληρώνει το 50% της οφειλής.
Β) Ορισμός επίτιμου μέλους του συλλόγου μας.
ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ.: ΟΜΟΦΩΝΑ έγινε αποδεκτή η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου και ορίζεται ως επίτιμο μέλος του συλλόγου μας ο κος Άρης Γερμανός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις