Καλό μήνα - Ιούνιος 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος", εύχεται στα μέλη και τους φίλους του ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι οι δράσεις του συλλόγου, συνεχίζονται κανονικά και προετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις. Ορισμένες εκδηλώσεις ήδη έχουν οριστικοποιηθεί και σύντομα θα ενημερωθείτε αναλυτικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις που έχουν οριστικοποιηθεί είναι :

Το ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ στις 11/8/2018, ημέρα Σάββατο με τα συγκροτήματα των συγχωριανών μας μουσικών Μαρίας Σκουλά και Αντώνη Κονιτόπουλου

Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από Νάξο και άλλα μέρη της Χώρας μας στις 20/8/2018 ημέρα Δευτέρα

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ με τον γιατρό Μπαξεβάνο Νικόλαο στις 21/8/2018, ημέρα Τρίτη.

Το ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ σε συνεργασία με την τράπεζα αίματος του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η Άγια Σοφία», στις 22 και 23/8/2018, ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη αντίστοιχα. 

Επίσης προγραμματίζονται και συζητιόνται εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών, ημερίδες, αφιερώματα κλπ. Σύντομα το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί και θα ενημερωθείτε αναλυτικότερα για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά. 

Φίλες και φίλοι, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε σήμερα, με τα οικονομικά, συλλογικά και κοινωνικά προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε, να στηρίξουμε και να αναδείξουμε τον πολιτισμό του τόπου μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει με κέφι, δύναμη, συνεργασίες και πίστη το έργο του συλλόγου και καλούμε όλα τα μέλη να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια με την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες μας, με ιδέες, προτάσεις και καθετί που σκοπό έχει την διεύρυνση των προσπαθειών του συλλόγου μας. 

Σας ευχόμαστε και πάλι Καλό Μήνα και Καλό Καλοκαίρι ! ! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις