Χριστουγεννιάτικο Γλέντι

Απίκραντε Κυνήδαρε, 
βγάλανε τα’ όνομά σου 
Κι έχουνε γίνει ξακουστά, 
τα γλέντια τα δικά σου… 

Άλλο ένα γλέντι πραγματοποιήθηκε στο «σπίτι» μας, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι) με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου. 
Η παραδοσιακή μουσική και τραγούδια με την Ελένη Λεγάκη, Στέλιο Κλουβάτο, Βαγγέλη Κουκουλάρη, αλλά και τον Νίκο Κονιτόπουλο που παρευρέθηκε στο γλέντι μας, ο χορός και το κέφι από τους παρευρισκόμενους, μας θύμισαν πραγματικά τα «βιολιά στον Κυνήδαρο» όπως παλιά. Το «συρτουδάκι» με το «μπαλάκι», η βλάχα και το καλαμαθιανό, κυριάρχησαν και όλοι μαζί γίναμε μια παρέα διασκεδάζοντας με κέφι και μεράκι. 
Οι παραδοσιακοί μεζέδες και τα φαγητά από τους «Κυνηδαριώτες μάγειρες» Δημήτρη Λεγάκη, Χρήστο Καρποντίνη και Βασίλη Γιαννακαρά και το καλό Κυνηδαριώτικο κρασί, επίσης συνέβαλαν στην επιτυχία του χριστουγεννιάτικου γλεντιού μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Διοικητικό Συμβούλιο σε όλους που βοήθησαν στην κουζίνα και στο σερβίρισμα. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, επίσης ευχαριστεί όλους τους συγχωριανούς και φίλους που συμμετείχαν, καθώς επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης που για άλλη μια φορά συνέβαλαν και αυτοί με την προσφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης. 
Οι χορηγοί μας
Blue Star Ferries, ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ "Το Κουφονήσι" Ελευθέριος Λουδάρος, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Κομμωτήριο Planet Hair της Άννας Γουλιέλμου, Γιάννης Κων/νου Τσελέντης «Ο Τσελεντογιάννης», Καφενείο «Των Φίλων» - Γιώργος Τουμπακάρης, Κρεοπωλείο με παραδοσιακά τυριά, ποτά και γλυκά Νάξου «Καρποντίνης», Κώστας Αρτεμίου Ζαζάνης, Μαρία Λιώνη σύζυγος Βαγγέλη Ηλία Σκουλάξινου, Δημήτρης Ιωάννου Τσελέντης «Τσελεντοδημήτρης», Girimis Trans Μεταφορές Μετακομίσεις Διανομές, Κων/νος Ιωάννου Τσελέντης, Κρεοπωλείο «Απίκραντος Κυνήδαρος» - Ναξιακά προϊόντα «Ο ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ», Κρεοπωλείο - Εμπόρια κρεάτων & παραδοσιακών προϊόντων Νάξου «Τσελέντης Γιάννης», Αφοι Μανδηλαρά - Αριάδνη Express, Ιχθυοπωλείο «Η Νάξος» - Μανδηλαράς Ιωάννης.










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις