Εκδηλώσεις συλλόγου


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος" 
εύχεται στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας Χρόνια Πολλά. 
Το νέο χρόνο που έρχεται, η φλόγα της αγάπης να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. 


Υγεία, Ευτυχία, Ελπίδα και Καλή Χρονιά. 

Συνεχίζουμε δυναμικά τη νέα χρονιά τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας και σας ενημερώνουμε τα εξής: 
  • Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019: Η αίθουσα λειτουργεί για το "φαγοπότι της Τετάρτης". Παραδοσιακοί μεζέδες, φαγητά και καλό κυνηδαριώτικο κρασί.
  • Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019: Τα μαθήματα παραδοσιακών χορών για όλα τα τμήματα χορού με έναρξη στις 17:00 έως 21:30. 
  • Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019: Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του συλλόγου, ώρα 7:00 το απόγευμα. Θα βρεθούμε όλοι μαζί για να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος, να ανανεώσουμε τις εγγραφές μας, να πάρουμε το ημερολόγιο 2019 και να βραβεύσουμε τα παιδιά των χωριανών μας, που έχουν εισαχθεί σε Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές. Οι σελίδες του φετινού ημερολογίου στολίζονται με φωτογραφίες από τα γραφικά σοκάκια του Κυνήδαρου και θα διανεμηθεί δωρεάν στα μέλη μας. 
  • Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019: Θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», από 10:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι). Μια σημαντική δράση του συλλόγου μας που ξεκίνησε το 1997 και συνεχίζεται επάξια από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε την τράπεζα αίματος του συλλόγου, πραγματοποιώντας εθελοντικές αιμοδοσίες στο Γαλάτσι αλλά και στον Κυνήδαρο. 
  • Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019: Θα πραγματοποιηθεί ομιλία στην αίθουσα του συλλόγου μας με ομιλήτρια τη συγχωριανή μας Χριστίνα σύζυγο Γεωργίου Δ. Κλουβάτου και θέμα "Τα θεραπευτικά βότανα της Νάξου ένας θησαυρός της φύσης". Θα συζητήσουμε για τις θεραπευτικές ιδιότητες, τους τρόπους και χρήσεις των βοτάνων, συλλογή και συντήρηση τους καθώς και μικρά μυστικά θεραπείας διαφόρων παθήσεων. 

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι οι δράσεις και οι δραστηριότητες του συλλόγου συνεχίζονται καταβάλλοντας πολλές προσπάθειες να στηρίξουμε και να αναδείξουμε την πλούσια κληρονομιά του τόπου μας. 
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του συλλόγου και για τυχόν αλλαγές στις ταχυδρομικές διευθύνσεις σας, να μας ενημερώνετε για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας. 

Με Κυνιδαριώτικους χαιρετισμούς και πολλές ευχές για τον καινούργιο χρόνο!! 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις