Ανακοίνωση - Πρόσκληση

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 

Ενημερώνουμε τα μέλη ου συλλόγου μας ότι σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης, η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του συλλόγου. 
Συμπληρώνονται δύο (2) χρόνια περίπου από τις τελευταίες εκλογές ανάδειξης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και σας προσκαλούμε στην Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα του Συλλόγου (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι, τηλέφωνο:210 2927231) με θέματα συζήτησης: 
α) Διοικητικός, Οικονομικός απολογισμός και απαλλαγή της Ελεγκτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου. 
β) Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών ανάδειξης μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 
γ) Άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο και το χωριό μας. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας (απαιτείται το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών), η Γενική Συνέλευση, μεταφέρεται για την επόμενη Κυριακή 7 Απριλίου 2019 την ίδια ώρα (11:00 π.μ.) με όσα μέλη παρευρεθούν. 

Στηρίζουμε και αναδεικνύουμε τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας με πολλές δραστηριότητες και η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη και καθοριστική στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη σωστή λειτουργία του συλλόγου. 
Θέλουμε τα μέλη μας κοντά στο σύλλογο και η συμμετοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ, είναι βασική προϋπόθεση, για να συνεχίσει ο σύλλογος μας την προσπάθεια και τις δραστηριότητές του. 
Μπορείτε να ενημερώνετε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στα e-mail του συλλόγου sykinid@otenet.gr , info.syki@gmail.com , για τυχόν αλλαγές στις ταχυδρομικές διευθύνσεις σας ή για ηλεκτρονικές διευθύνσεις για να μπορούμε να επικοινωνούμε εύκολα και γρήγορα μαζί σας. 
Επίσης για ανακοινώσεις, εκδηλώσεις και νέα του συλλόγου μας, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας http://syllogos-kinidarou.blogspot.gr/ ή την σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/kinidaros1931/.

Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής !
Φωτογραφία: Μάρκος Ανδρέου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις