Επιστολή προς τα μέλη του συλλόγου


Θέμα: Ενημερωτική επιστολή – Πρόσκληση.

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και φοιτητές και καλό φθινόπωρο σε όλα τα μέλη του.
Με την παρούσα επιστολή και με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου μετά το καλοκαίρι, θέλουμε να σας ενημερώσουμε τα εξής :
1) Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στον Κυνίδαρο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου μας στον Κυνίδαρο το καλοκαίρι και αναλυτικότερα: α) Ημέρες χορού, β) Ημέρες υγείας και γ) Ημέρες πολιτιστικής κληρονομιάς.
Στις ημέρες χορού παρουσιάστηκαν δρώμενα και από άλλα μέρη της χώρας μας (Πολιτιστικός & Αθλητικός σύλλογος «Ορμίνιο» Πορταριάς και Χορευτικό συγκρότημα Μελάνων Νάξου), μοντέρνοι χοροί και τραγούδια άλλων χωρών (Σωματείο «Quilombo CentCultural με χορούς Βραζιλίας), χοροθεατρικές παραστάσεις (Ομάδα Βιωματικής Θεατρικής έκφρασης ΝΕΛΕ Κυκλάδων και χορευτική ομάδα «κι όμΩς κινείται»), παραδοσιακή μουσική και τραγούδια (βραδιά λαούτου από μαθητές του Αριάδνειου Ωδείου Νάξου) και φυσικά το Κυνηδαριώτικο ξεφάντωμα που έκλεισε τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις.
Στις ημέρες υγείας έγινε α) ενημέρωση από ειδικευμένο ιατρό για τις πρώτες βοήθειες, αλλεργίες και πνιγμό στην πλατεία του χωριού και β) διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας. Συγκεντρώθηκαν 42 φιάλες αίματος για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του συλλόγου.
Με εκδηλώσεις όπως η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, εκμάθηση παραμυθιών και παρουσίαση βιβλίου του συγχωριανού μας Κώστα Γεωργίου Κλουβάτου, έγινε πιστεύουμε μια καλή προσπάθεια για την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.
2) Λειτουργία Λέσχης
Η λέσχη του συλλόγου μας, εκτός από τις ημέρες που λειτουργούν τα χορευτικά συγκροτήματα, κάθε Τετάρτη από τις 12 Οκτωβρίου 2011, είναι ανοιχτή με παραδοσιακούς μεζέδες, φαγητά και κρασί.
Φροντίστε η αίθουσα του συλλόγου μας, να γίνει στέκι συνάντησης όλων των συγχωριανών και να συναντιόμαστε να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να διασκεδάζουμε όπως ο Κυνήδαρος ξέρει να διασκεδάζει.
Μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα παρευρίσκονται στον σύλλογο, προκειμένου να καταθέτετε απόψεις ή προτάσεις για θέματα και δραστηριότητες που αφορούν το σύλλογό μας.
Σας περιμένουμε!!!!
3) Μαθήματα Χορού
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην αίθουσα του συλλόγου θα συνεχιστούν δωρεάν τα μαθήματα χορού με έναρξη το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011.
Αναλυτικότερα:
α) Για παιδιά έως 12 ετών θα λειτουργεί τμήμα κάθε Σάββατο απόγευμα από 17:30 έως 19:00μμ.
β) Από 12 ετών και άνω θα λειτουργεί τμήμα επίσης κάθε Σάββατο απόγευμα από 19:00 έως 20:30μμ. 
Σκοπός είναι οι νέοι μας να είναι κοντά στο σύλλογο με δωρεάν εκμάθηση παραδοσιακών χορών του τόπου και της χώρας μας γενικότερα, για προβολή και διάσωση της παραδοσιακής και χορευτικής μας κληρονομιάς.
Προγραμματίζουμε μία φορά το μήνα τα μαθήματα να γίνονται με ζωντανή μουσική από συγχωριανούς μας μουσικούς και παράλληλα να καθιερωθεί μία παραδοσιακή βραδιά νεολαίας όπου τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάσουν απόψεις, να χορεύουν και να διασκεδάσουν.

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες του συλλόγου μας. Η συμμετοχή σας, θα συμβάλλει και θα βοηθήσει την προσπάθεια που καταβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο να αναδείξει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του χωριού μας.

Για πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ.
Λιαδάκης Στέλιος – Πρόεδρος, Σκουλάξινος Βαγγέλης – Αντιπρόεδρος, Τσελέντης Ιάκωβος – Γενικός Γραμματέας, Καρποντίνης Δημήτρης – Ταμίας, Τσελέντη Καλλιόπη – Αναπληρωτής Γραμματέας, Σκουλάξινος Αντρέας– Αρμόδιος για θέματα χορευτικών, Καρποντίνης Απόστολος, Κονιτόπουλος Απόστολος, Καρποντίνης Κώστας– Αρμόδιοι για την λειτουργία της αίθουσας. 

Με Κυνιδαριώτικους χαιρετισμούς !!!!!!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας
Στέλιος Λιαδάκης                    Ιάκωβος Τσελέντης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις