Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 28/11/2011

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μετά από πρόσκληση του προέδρου κ. Στέλιου Λιαδάκη. 
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες του συλλόγου και αναλυτικότερα λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
Ημερολόγιο 2012
Έγινε επιλογή των φωτογραφιών με απόψεις του χωριού όπως είχε αποφασιστεί σε προηγούμενη συνεδρίαση και εστάλησαν στο τυπογραφείο "ΣΠΕΙΡΑ". 
Οι διαφημίσεις και τα κείμενα του ημερολογίου, θα συγκεντρωθούν και θα σταλούν περίπου σε 10 ημέρες με σκοπό το ημερολόγιο να έχει ολοκληρωθεί έως τις 15/12/2012 και να διατεθεί στα μέλη του συλλόγου. 
Χριστουγεννιάτικη γιορτή
Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση γενικά της χώρας μας, αποφασίστηκε να γίνει χριστουγεννιάτικη γιορτή την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 στην αίθουσα του συλλόγου με τιμή εισόδου 15,00€ και με την συμμετοχή συγχωριανών μας μουσικών. Στην τιμή εισόδου θα περιλαμβάνονται φαγητό, αναψυκτικά, κρασί και φυσικά χορός. 
Αναλυτικότερα για την χριστουγεννιάτικη γιορτή θα γραφούν σε επόμενη ανάρτηση. 
Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Στέλιος Λιαδάκης έκανε ενημέρωση σχετικά με την γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) που θα γίνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 στην αίθουσα του συλλόγου. 
Ζήτησε από μέλη του Δ.Σ. που είναι και εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία, να παρευρεθούν στην γενική συνέλευση και παράλληλα επικοινώνησε με τα μέλη Κώστα Καρποντίνη και Χρήστο Τσελέντη που είναι εκτός Δ.Σ. για ενημέρωσή τους αφού δεν εστάλησαν επιστολές από την Ομοσπονδία. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις