Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου στις 21-2-2012

Την Τρίτη 21-2-2012 στην αίθουσα του συλλόγου συνεδρίασαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με την προηγούμενη απόφασή τους. Τα θέματα που συζητήθηκαν έχουν ως εξής:
Εκδήλωση Τσικνοπέμπτης
  • Έγινε από τον ταμία και ΟΜΌΦΩΝΑ συμφώνησαν τα μέλη του Δ.Σ. ο οικονομικός απολογισμός της εκδήλωσης με την συμμετοχή περίπου εξήντα πέντε μελών και φίλων του συλλόγου. 

Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα
  • Έγινε ο απολογισμός της εκδήλωσης από τον ταμία και κάθε μέλος τοποθετήθηκε σχετικά με την εκδήλωση. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση, η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη αφού τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου ξεπέρασαν τα 150 και πουλήθηκαν επίσης και οκτακόσιοι λαχνοί στην λαχειοφόρο αγορά που είχε πλούσια δώρα. Βασικό επίσης είναι το γεγονός ότι τα μέλη και φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν με την ψυχή τους με συνεχή νησιώτικα τραγούδια από τις 2:00μμ έως τις 8:00 το βράδυ. ΟΜΌΦΩΝΑ έγιναν αποδεκτά τα παραπάνω και έγινε αποδεκτός ο οικονομικός απολογισμός του ταμία. 

Βιβλίο Κατσούρη με τίτλο : "Η Τέχνη Του Καμινιού Με Τα Ξυλοκάρβουνα Και Οι Καμιναδόροι Του Κυνιδάρου Νάξου"
  • Τα βιβλία σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. έχουν παραληφθεί και είναι διαθέσιμα προς πώληση από τον σύλλογο. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΊΤΑΙ ο ταμίας του συλλόγου Δημήτρης Καρποντίνης να προβεί στις σχετικές ενέργειες προς τμηματική εξόφληση του απαιτούμενου ποσού στον συγγραφέα κον Κατσούρη Μανώλη.

Δασκάλα παιδικού χορευτικού
  • Μετά από ενημέρωση του ταμία τα μέλη του Δ.Σ. ΕΞΟΥΣΙΟΔΌΤΗΣΑΝ τον γενικό γραμματέα Ιάκωβο Τσελέντη, να ευχαριστήσει εγγράφως τη συγχωριανή μας Ευαγγελία Αποστόλου Κλουβάτου για την οικονομική προσφορά της προς τον σύλλογο. 

                                                                           Ετήσια Γενική Συνέλευση 
  • Έγινε διαλογική συζήτηση σχετικά με την Γ.Σ. που έχει προγραμματιστεί στις 4/3/2012. Ο πρόεδρος Στέλιος Λιαδάκης πρότεινε να κατατεθεί επίσημα θέμα από το Δ.Σ. στην Γ.Σ. με τα προβλήματα και ότι άλλο έχει προκύψει ή έχει γίνει μέχρι σήμερα από τον σύλλογο για τα κτήματα των κ.κ. Αντωνάκη. Από τον γενικό γραμματέα Ιάκωβο Τσελέντη προτάθηκε μέρος του κτήματος ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ που δεν χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις από τους συλλόγους, να ενοικιαστεί σε κάποιο συγχωριανό μας. Αυτό θα βοηθήσει στην καλλίτερη διαχείριση του τμήματος που χρησιμοποιεί ο σύλλογος αλλά θα έχει και οικονομικό όφελος προς το σύλλογο. Η ενοικίαση να γίνει με ανοιχτή διαδικασία το Πάσχα στο χωριό. Οι ανωτέρω προτάσεις έγιναν ΟΜΟΦΩΝΑ δεκτές και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος να προβάλλει το θέμα στην γενική συνέλευση και να τεθεί επίσημα προς συζήτηση. 

Αιμοδοσία στις 11/3/2012
  • Μετά από πρόταση του προέδρου Στέλιου Λιαδάκη, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ και ανατέθηκε στον γενικό γραμματέα να σταλεί ενημερωτική επιστολή προς όλους τους αιμοδότες σύμφωνα με το αρχείο του συλλόγου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις