Αναζήτηση στο Blogs μας

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ένα γνήσιο Ναξιώτικο γλέντι διοργανώνει και φέτος η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.). 
"Λίγο πριν φύγουμε για το νησί μας για Πάσχα, θα γλεντήσουμε στην Αθήνα με Αξώτικο τρόπο και χρώμα, όπως έχουμε συνηθίσει στα γλέντια της Ο.ΝΑ.Σ.". 
Το γλέντι θα γίνει την Κυριακή 1η Απριλίου ώρα 1.30 το μεσημέρι στην αίθουσα "Όμορφη Νύχτα" (Θεόφιλος), Ζήνωνος 5, Γαλάτσι. 
Ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα γνήσιας Αξώτικης μουσικής με ήχο καθαρό και ξεκούραστο με το βιολάτορα Γιάννη Ζευγώλη και το μουσικό σχήμα Βοργιάδες. 
Το μενού περιλαμβάνει ναξιακά προϊόντα και πολλές γευστικές εκπλήξεις (νηστίσιμο και πασχαλινό), το κρασί, τα αναψυκτικά και ο χορός περιλαμβάνονται όλα στη τιμή των 20 ευρώ. 

ΨΗΦΙΣΜΑ
Μετά από αίτημα του Συλλόγου Εγκαριτών Νάξου συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων και τον προωθούμενο ΧΥΤΑ στην Νάξο. 
Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ψήφισμα χαιρετίζοντας τη βούληση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για εφαρμογή πρακτικών διαλογής στην πηγή και ανακύκλωσης, ωστόσο επισημαίνει ότι δεν επαρκούν. Χαρακτηρίζει ως μη επιτρεπτή την εξακολούθηση της λειτουργίας του υφιστάμενου μοναδικού ΧΑΔΑ για το δήμο για πολλά ακόμα έτη χωρίς λήψη μέτρων και στέκεται αλληλέγγυο στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Σύλλογοι Εγκαριτών και Γαληνιωτών για την άμεση εκπόνηση μιας νέας επιστημονικής μελέτης ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου