Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου στις 28/5/2012

Ο προστάτης του χωριού Άι Γιώργης
Την Δευτέρα 28/5/2012 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1) Από τους μηχανικούς Γιάννη και Κώστα Τουμπακάρη έγινε ενημέρωση σχετικά με την διαδικασία παρουσίασης της μελέτης που αφορά την δημιουργία του Πολυχώρου Αθλητισμού και Πολιτισμού "Βασίλειος Αποστόλου Αντωνάκης". Η μελέτη όπως μας ενημέρωσαν οι μηχανικοί είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα υπάρξουν σχέδια κατόψεων κ.λ.π. προς συζήτηση-προτάσεις και παράλληλα πρότειναν να γίνει μία αρχική παρουσίαση στα πλαίσια των εκδηλώσεων του καλοκαιριού στο χωριό. Επίσης προκειμένου να προχωρήσει η μελέτη, να υπάρχει έγγραφη αποδοχή του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού, προκειμένου να συμπεριληφθεί στη μελέτη και το κτήμα της "Μαντηλαριάς".  Τέλος οι πολιτιστικοί σύλλογοι δεν επιβαρύνονται με καμία δαπάνη για την σύνταξη της μελέτης ύστερα από προσφορά της δωρήτριας κας Αντωνάκη Σοφίας και των μηχανικών της μελέτης. 
Συνεδρίαση ΟΝΑΣ στην αίθουσα του συλλόγου
2) Από τον εκπρόσωπο του συλλόγου μας και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) Χρήστο Κ. Τσελέντη, έγινε ενημέρωση σχετικά με θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία και αποφάσεις που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα. Μεταξύ άλλων μας ενημέρωσε ότι κυκλοφόρησε ο τόμος "Ναξιακά" για το 2011 και κυκλοφορεί στην τιμή των 20,00€ και κατατέθηκε στο αρχείο του συλλόγου "σχέδιο" σύνταξης του νέου καταστατικού της Ομοσπονδίας προς ενημέρωση, τυχόν παρατηρήσεις κλπ. Επίσης ο κος Χρήστος Τσελέντης πρότεινε να γίνει η συνεδρίαση της Ο.ΝΑ.Σ. για τον μήνα Ιούλιο στην αίθουσα του συλλόγου μας και να τεθεί προς συζήτηση το θέμα αντικατάσταση στέγης του Δημοτικού Σχολείου στο χωριό. 
3) Οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού που προγραμματίζει ο σύλλογος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού περιλαμβάνουν α) Διήμερο αιμοδοσίας, β) Παρουσίαση βιβλίου του συγχωριανού μας Μανώλη Κατσούρη, γ) Χοροεσπερίδα, δ) Μονοήμερη εκδρομή στην Πάρο και ε) Ημέρες χορού. 
Μετά τα παραπάνω θέματα λήφθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ οι εξής αποφάσεις:
  • Να προστεθεί στις εκδηλώσεις του καλοκαιριού 2012 η εκδήλωση "Αρχική παρουσίαση διαμόρφωσης του Πολυχώρου Αθλητισμού και Πολιτισμού" στον Κυνήδαρο. Να σταλεί επιστολή στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού για να ληφθεί απόφαση από την Γενική Συνέλευση προκειμένου να συμπεριληφθεί στην μελέτη και το κτήμα της "Μαντηλαριάς". Να σταλεί ευχαριστήρια επιστολή στην Κα Αντωνάκη για την προσφορά της στο κόστος της μελέτης. 
  • Έγινε αποδεκτή η πρόταση του Χρήστου Κ. Τσελέντη να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ. Σ. της Ο.ΝΑ.Σ. στην αίθουσα του συλλόγου και να  τεθεί προς συζήτηση το θέμα αντικατάστασης στέγης του Δημοτικού Σχολείου στο χωριό. Το θέμα του καταστατικού που κατατέθηκε θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. 
  • Να προστεθεί στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του καλοκαιριού, η εκδήλωση  "Αρχική παρουσίαση της μελέτης δημιουργίας πολυχώρου αθλητισμού και πολιτισμού", στα πλαίσια των εκδηλώσεων του καλοκαιριού στο χωριό. Οριστικοποιήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις και σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού μας θα καθοριστούν οι ημερομηνίες, ο προγραμματισμός, κείμενα παρουσιάσεων κλπ και να συνταχθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων προς δημοσίευση. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις