Δελτίο Τύπου

Η Κορώνα του Κυνιδάρου
Το πρώτο κουδούνι για την σχολική χρονιά 2012-2013 χτύπησε...
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνιδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος" εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά, με υγεία, εμπειρίες, γνώση, φιλίες και όσο το δυνατόν λιγότερες δύσκολες και δυσάρεστες στιγμές στην κρίση που περνά η χώρα μας. 
Καλή δύναμη επίσης και υγεία στους γονείς και εκπαιδευτικούς!!!
Πιστεύουμε οι τοπικές αρχές (Δημοτικό Διαμέρισμα Κυνιδάρου-Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων) να τηρήσουν το πρόγραμμα που έχουν εξαγγείλει για την επισκευή του Δημοτικού Σχολείου Κυνιδάρου. 
Πέρασε ένας χρόνος και όλα έχουν παραμείνει στα ....χαρτιά, στις μελέτες, στις εγκρίσεις, στα έγγραφα κλπ. Ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος πέρσι μας έλεγε :

Kostas Klouvatos Dino ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΛΙΘΟΔΟΜΗΣ , ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΜΙΜΕΤΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ....ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Σχόλιο: Πρόεδρε ο επόμενος Σεπτέμβρης ήρθε αλλά τα παιδιά πάλι σε ...σπίτια θα πηγαίνουν και όχι στο σχολείο. 
Ο σύλλογός μας έχει ζητήσει επανειλημμένως ενημέρωση και μέχρι σήμερα μόνο ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, μας ενημέρωσαν και κοινοποίησαν τον προγραμματισμό του Δήμου. Ο σύλλογος μας είναι γνωστό ότι έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα, δεν έχει εκτελεστικό ρόλο και δε χρηματοδοτείται. Θέλουμε λοιπόν να έχουμε και εμείς κάποια ενημέρωση για τα προβλήματα του χωριού μας. Μπορεί να κατοικούμε μακριά από το χωριό, όμως είμαστε Κυνιδαριώτες, νοιαζόμαστε για το χωριό μας, το αγαπάμε γιατί έχουμε συγγενείς, φίλους και αναγνωρίζουμε κάθε θετική προσπάθεια που γίνεται. 
Αυτό που τώρα έχει προτεραιότητα από όλους εμάς, είναι η εφαρμογή του προγράμματος όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και πιστεύουμε ότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια. Ευχόμαστε σύντομα τα παιδιά, οι μαθητές του χωριού να στεγαστούν στο χώρο τους. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις