Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού (1)



Το Δ.Σ. με την ευεργέτιδα Σοφία Αντωνάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνιδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος», ευχαριστεί τους συγχωριανούς, τα μέλη και φίλους του συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την παρουσίαση της οριστικής μελέτης του πολυχώρου αθλητισμού και πολιτισμού «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠ. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ» και σε όσους βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης.
Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η δωρήτρια κα Σοφία Αντωνάκη, η οποία όπως είναι γνωστό έχει προσφέρει τα 5/6 της συγκεκριμένης έκτασης που θα δημιουργηθεί ο παραπάνω Πολυχώρος. Επίσης έχει προσφέρει επτά ακόμη κτήματα και γαιοτεμάχια που της ανήκαν (το σύνολο δηλαδή της πατρικής και μητρικής της περιουσίας στον Κυνίδαρο) και συνεχίζει την προσφορά της χρηματοδοτώντας την μελέτη που παρουσιάστηκε. Σημειώνεται ότι η κα Σοφία Αντωνάκη έχει ανακηρυχθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ΕΥΕΡΓΕΤΙΔΑ στην οποία και αφιέρωσε την εκδήλωση.
Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους: Ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου κ. Λάζαρος Θεόφιλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του χωριού Κώστας Ιακ. Κλουβάτος, ο αντιπρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ. και πρόεδρος του συλλόγου Σαγκριωτών κ. Κώστας Βερνίκος, ο εκπρόσωπος της εφημερίδας «Τα νέα του Απόλλωνα» κ. Αντώνης Χωριανόπουλος, από το σύλλογο Τριποδιωτών ο κ. Γιάννης Μαργαρίτης, από τον σύλλογο Κορωνιδιατών ο κ. Μανώλης Κουφόπουλος και από τον σύλλογο Κεραμωτής ο κ. Βασίλης Κουφόπουλος. Επιστολές έστειλαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το Διοικητικό Συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού «Ο Απίκραντος».
Από τους μηχανικούς Κώστα και Γιάννη Τουμπακάρη πολιτικό μηχανικό και αρχιτέκτονα αντίστοιχα, έγινε η παρουσίαση της μελέτης με την βοήθεια projector, κατόψεων και όψεων κλπ. Επίσης έγινε αναλυτική περιγραφή των χρήσεων και δράσεων του πολυχώρου αθλητισμού και πολιτισμού, καθώς και των υλικών που προτίθενται να χρησιμοποιηθούν. Τέλος παραδόθηκε από τον κ. Κώστα Τουμπακάρη πλήρης φάκελος της μελέτης (ένα για κάθε σύλλογο) που περιλαμβάνει πλήρη σειρά αρχιτεκτονικών σχεδίων και σε ηλεκτρονική μορφή.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε διαβάζοντας ο γραμματέας του συλλόγου Ιάκωβος Τσελέντης ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα της κας Σοφίας Αντωνάκη.
Στην κα Σοφία Αντωνάκη εκ μέρους του συλλόγου Κυνιδαριωτών «Ο Άγιος Γεώργιος», ο πρόεδρος κ Λιαδάκης Στέλιος, προσέφερε αναμνηστική πλακέτα και εκ μέρους του πολιτιστικού συλλόγου «Ο Απίκραντος», ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Κώστας Κλουβάτος, προσέφερε ένα μαρμάρινο ρολόι τοίχου.
Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν παραδοσιακά ξεροτήγανα και Κυνιδαριώτικη ρακί στους παρευρισκομένους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                      Ο Γενικός Γραμματέας
Στέλιος Λιαδάκης                  Ιάκωβος Τσελέντης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις