Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού (2)



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ"
Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γενικός γραμματέας Ιάκωβος Κ. Τσελέντης. Αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ζήτησε από τον πρόεδρο του συλλόγου Στέλιο Λιαδάκη να κάνει την έναρξη της εκδήλωσης και να απευθύνει χαιρετισμό.

Πρόεδρος Συλλόγου Κυνιδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» - Στέλιος Λιαδάκης
«Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του Κυνιδάρου, κυρίες και κύριοι,
Σας καλωσορίζουμε στην αποψινή μας εκδήλωση και σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας. Η εκδήλωσή μας αυτή έχει διπλό χαρακτήρα. Στο πρώτο μέρος της θα παρουσιασθούν από τους μελετητές μηχανικούς τα οριστικά σχέδια για τη διαμόρφωση του πολυχώρου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Βασίλειος Αποστόλου Αντωνάκης» σε γηπεδική έκταση μέσα στο χωριό που δώρισαν στο σύλλογο οι Σοφία και η Ειρήνη Αντωνάκη. Στη συνέχεια θα τιμηθεί από τους συλλόγους μας η ευεργέτιδα των συλλόγων και του χωριού μας Σοφία Αποστόλου Αντωνάκη για τη συνεχή προσφορά της. Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι από τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις, εκτός της μεγάλης προσφοράς της η Σοφία Αντωνάκη χρηματοδοτεί και τις μελέτες που αφορούν στη διαμόρφωση του παραπάνω χώρου και χάρις σ’ εκείνην βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διοργανώνουμε την παρουσίαση απόψε.
Έχουμε τη χαρά και την τιμή να την έχουμε απόψε κοντά μας και να μπορούμε ζωντανά να την ευχαριστήσουμε και να της εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας.
Σοφία, ο Θεός να σε έχει πάντα καλά να προσφέρεις στους συλλόγους μας και στο αγαπημένο μας χωριό, τον τόπο που γεννήθηκες και αγαπάς.
Καλή συνέχεια
Ευχαριστώ».

Από τη αναπλ. Γραμματέα του συλλόγου μας Καλλιόπη Τσελέντη διαβάστηκε η παρακάτω επιστολή που εστάλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού «Ο Απίκραντος».
 Αρ. Πρωτ. 173
«Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητοί σύμβουλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος», Κύριε Δήμαρχε Γαλατσίου, (Κύριοι Βουλευτές), Κυρία Σοφία Αντωνάκη, αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του Κυνηδάρου, , ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του αδελφού σωματείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυνηδάρου «Ο Απίκραντος», χαιρετίζουν τη αποψινή εκδήλωση. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την αξιότιμη δωρήτρια- ευεργέτρια  Κα Σοφία Αντωνάκη, για την ανεκτίμητη δωρεά Γής  προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του χωριού μας.
Την  προάσπιση του πολιτισμού μας και όλων των πολιτισμικών στοιχείων που χαρακτηρίζουν το όμορφο χωριό μας, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αναλλοίωτα στο χρόνο,  δημιουργώντας και αναδεικνύοντας τον « Πολυχώρο Αθλητισμού και Πολιτισμού Βασίλειος  Απ. Αντωνάκης» όπως του αρμόζει, σε πραγματικό στολίδι για τον Κυνήδαρο.  Κλείνοντας ευχόμαστε για την Κα Αντωνάκη Σοφία ο θεός να την έχει πάντοτε καλά και να την προστατεύει από κάθε κακό ως ανταμοιβή για το τεράστιο καλό που έχει κάνει.  
Με  Κυνηδαριώτικους  χαιρετισμούς».

Ο πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας
Ευάγγελος Κακλαμάνος                    Κων/νος Κουνάδης

Επιστολή επίσης εστάλη και από τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που διαβάστηκε επίσης από την αναπλ. Γραμματέα του συλλόγου μας Καλλιόπη Τσελέντη.
«Νάξος, 22-02-2013
ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ «ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»
Φίλες και Φίλοι Κυνηδαριώτες,
Καλή χρονιά!
Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση στην εκδήλωση του συλλόγου σας με αφορμή την παρουσίαση της οριστικής μελέτης Διαμόρφωσης του πολυχώρου Αθλητισμού και Πολιτισμού «Βασίλειος Απ. Αντωνάκης», αλλά το φορτωμένο μου πρόγραμμα, δεν μου επιτρέπει δυστυχώς να είμαι μαζί σας.
Σας συγχαίρω για την ακούραστη δράση και το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνετε για την πρόοδο του χωριού σας και εύχομαι να δούμε όλοι σύντομα να παίρνει σάρκα και οστά ο πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού ως αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και του συλλόγου σας.
Καλή διασκέδαση!
Ο Δήμαρχος
Μανόλης Μαργαρίτης 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις