Εκδηλώσεις Συλλόγου


Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου έχει προγραμματίσει και σας προσκαλούμε στις παρακάτω εκδηλώσεις για το δίμηνο Φεβρουάριος–Μάρτιος 2013 που έχουν ως εξής:
Εκδήλωση παρουσίασης οριστικής μελέτης διαμόρφωσης του πολυχώρου αθλητισμού και πολιτισμού
Το Σάββατο 23/02/2013, ώρα 19:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους–Γαλάτσι) θα γίνει η εκδήλωση παρουσίασης της οριστικής μελέτης διαμόρφωσης του πολυχώρου αθλητισμού και πολιτισμού «Βασίλειος Απ. Αντωνάκης» στη θέση Μοναστηριακό. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει τιμητική αναφορά στην ευεργέτιδα των πολιτιστικών συλλόγων του χωριού μας Σοφία Αποστόλου Αντωνάκη. 
Αιμοδοσία
Συνεχίζουμε με συνέπεια και ευθύνη να διαδίδουμε τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η χώρα μας χρειάζεται πολλούς αιμοδότες για να καλυφθούν οι αναγκαίες ποσότητες αίματος, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες. 
ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ –ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ–ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.
Είναι το σύνθημα του συλλόγου μας για άλλη μια φορά και σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 και από 10:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι στην λέσχη του συλλόγου (Δερβενακίων 20–Γαλάτσι). Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και όλοι μαζί να προωθήσουμε το μήνυμα της αιμοδοσίας του συλλόγου σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Πρέπει όσοι περισσότεροι μπορούμε να συμμετέχουμε στην ενίσχυση της τράπεζας αίματος του συλλόγου μας. Όποιος από τους αιμοδότες επιθυμεί την έκδοση της «κάρτας αιμοδότη», να απευθύνεται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τσικνοπέμπτη 7/3/2013
Το καθιερωμένο φαγοπότι που γίνεται στην αίθουσα του συλλόγου μας κάθε Τετάρτη, η 6η Μαρτίου 2013 μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Τσικνοπέμπτη στις 7/3/2013. Σας προσκαλούμε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε παραδοσιακά και όπως εμείς οι Κυνιδαριώτες ξέρουμε να γλεντάμε. Φτιάξτε την παρέα σας, μικροί, μεγάλοι, μασκαρεμένοι και μη, για την Τσικνοπέμπτη και ελάτε στην αίθουσα του συλλόγου για καλό αποκριάτικο ξεφάντωμα.
Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα
Σας προσκαλούμε και φέτος στην καθιερωμένη μας αποκριάτικη χοροεσπερίδα που θα γίνει στο κέντρο διασκέδασης «Το Συντριβάνι» που βρίσκεται στην Παλλήνη, οδός Εθνικής Αντιστάσεως 250, τηλέφωνο: 2106665814. Σας περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά μεσημέρι Κυριακής 10 Μαρτίου 2013, ώρα 13:30μ.μ. να χορέψουμε, να ξεφαντώσουμε και να διασκεδάσουμε παρέα με τους φουστανελάδες, τα χορευτικά του συλλόγου μας με αποκριάτικους χορούς, με τους καλλιτέχνες Ελένη Λεγάκη, Μαρία Νομικού, Στέλιο, Γιάννη και Ειρήνη Μανωλά και άλλους μουσικούς.
Η τιμή εισιτηρίου είναι 20,00 ευρώ στην οποία περιλαμβάνεται το φαγητό, το κρασί και τα αναψυκτικά. Για κρατήσεις θέσεων ή άλλες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.
Γενική Συνέλευση
Σύμφωνα με το καταστατικό ίδρυσης του συλλόγου (άρθρο 18ο), η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του συλλόγου μας. Συμπληρώνονται δύο (2) χρόνια από τις τελευταίες εκλογές ανάδειξης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και βάσει του καταστατικού, σας προσκαλούμε στην Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:30 το πρωί στη αίθουσα του Συλλόγου μας με θέματα: 
1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα 1/3/2012 έως 28/2/2013. 
2. Απαλλαγή εξελεγκτικής επιτροπής και Διοικητικού Συμβουλίου. 
3. Ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια εκλογών ανάδειξης μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Διάφορα άλλα θέματα που αφορούν το χωριό μας.
Για να έχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πρέπει να παρευρεθεί το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών και σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 με όσα μέλη παρευρεθούν.
Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να μας ενημερώνετε για τυχόν αλλαγές στις ταχυδρομικές διευθύνσεις σας, για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας. Η παρουσία σας θα τιμήσει τις εκδηλώσεις μας! Και σας περιμένουμε! 
Με Κυνιδαριώτικους χαιρετισμούς!!!!
Τα μέλη του Δ.Σ.
Στέλιος Ν. Λιαδάκης–Πρόεδρος, Ιάκωβος Κ. Τσελέντης–Γεν. Γραμματέας, Βαγγέλης Η. Σκουλάξινος–Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Β. Καρποντίνης–Ταμίας, Πόπη Ν. Τσελέντη–Αναπληρωτής Γραμματέας, Αποστόλης Γ. Κονιτόπουλος, Αντρέας Δ. Σκουλάξινος, Αποστόλης Ν. Καρποντίνης, Κώστας Γ. Καρποντίνης.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας
Στέλιος Λιαδάκης            Ιάκωβος Τσελέντης



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις