Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Δημήτρης Λεγάκης

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του συλλόγου μας, ένα όμορφο αποκριάτικο γλέντι στήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου μας (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι) την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014. Ο συγχωριανός μας Δημήτρης Βασ. Λεγάκης με τη σύζυγό του Σοφία και με τη βοήθεια του ταμία μας Στέλιου Λιαδάκη, μαγείρεψαν κόκορα κοκκινιστό με μακαρονάδα ως κύριο μενού, που συνοδεύτηκε με παραδοσιακούς μεζέδες, φρέσκια μυζήθρα και καλό κρασί. Στο σερβίρισμα βοήθησαν ο αναπληρωτής γραμματέας Κώστας Καρποντίνης, ο Αποστόλης και η Σταυρούλα Κονιτοπούλου. 
Μέλη και φίλοι του συλλόγου έγιναν μια παρέα και διασκέδασαν όπως παλιά με παραδοσιακά τραγούδια, χορό και μοσκάροι όπως παλιά. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του αποκριάτικου γλεντιού και το σύλλογο Κεραμωτής για τα τραπέζια που μας δάνεισε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τα μέλη και τους φίλους μας. Τα μέλη και φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν, γλέντησαν όλοι μια παρέα, με καλό κρασί, εκλεκτούς μεζέδες, με μοσκάροι και χορό.
Ευχόμαστε καλή υπόλοιπη αποκριά και καλή συνέχεια στον Κυνήδαρο σε 6 ημέρες!!!!!

Επόμενες Αποκριάτικες Εκδηλώσεις
  • Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, έχει προγραμματιστεί αποκριάτικο πάρτι για τα μικρά παιδιά την ώρα των μαθημάτων χορού. Τα μικρά Κυνηδαριωτάκια θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν αποκριάτικα. Ευχαριστούμε την δασκάλα του μικρού χορευτικού Ευαγγελία Κλουβάτου για την συνεργασία της και την προσπάθεια που καταβάλλει στα μικρά παιδιά για να μάθουν χορό, να διασκεδάσουν, να παίζουν θέατρο κλπ. 
  • Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:25 αναχωρούμε με το Blue Star Naxos για Νάξο. Οι Κυνηδαριώτες της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο έθιμο των φουστανελάδων και να κάνουν μασκαράδα στο χωριό μας. Η επιστροφή είναι την Καθαρή Δευτέρα στις 6:00 το απόγευμα με το Blue Star Paros. Η εταιρεία Blue Star Ferries προσφέρει το κόστος εισιτηρίου 47 ευρώ πήγαινε - έλα και την ευχαριστούμε για την ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση της κάθε φορά που καταθέτουμε αίτημα. Υπογραμμίζουμε ότι τέτοιου είδους προσφορές είναι πολύ σημαντικές ειδικά σήμερα με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. 
Αποστόλης Κονιτόπουλος (Μπαρμπαρής)


Σταυρούλα Κονιτοπούλου



Μοσκάροι στο χορό






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις