Μονοήμερη Εκδρομή στον Πόρο

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του συλλόγου μας, 
Διανύουμε μια δύσκολη πορεία όλοι για τη χώρα μας. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα, μπροστά σε διλήμματα, δημοψηφίσματα, πολλές απορίες κλπ. 
Ο σύλλογος μας είναι πολιτιστικός, στηρίζει τον πολιτισμό μας, τα ήθη και τα έθιμε του τόπου μας και ένας από τους σκοπούς του είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών μας. Σ' αυτές λοιπόν τις καταστάσεις, το μόνο που έχει να προτείνει είναι να επικρατήσει ψυχραιμία .... και να ευχηθεί ότι καλύτερο για τον τόπο και τη Χώρα μας. 

Παρόλες λοιπόν αυτές τις συνθήκες και τις δυσκολίες, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν στην προγραμματισμένη εκδρομή του συλλόγου μας την Κυριακή 28/6/2015, στον Πόρο. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε μέλη και φίλοι του συλλόγου, να γίνουμε μια παρέα, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να ...ξεχάσουμε -έστω και λίγο- αυτά που γίνονται.....

  • Η αναχώρηση έγινε στις 7:40 το πρωί από Γαλάτσι. 
  • Μετά από μια σύντομη στάση για καφέ στον Ισθμό της Κορίνθου, φθάσαμε στο Γαλατά για επιβίβαση στο φέρρυ μποτ προς Πόρο.
  • Με τα πούλμαν μεταβήκαμε στο Ιερό του Ποσειδώνα στη θέση Παλάτια Πόρου και στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το Μοναστήρι της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής. Το Μοναστήρι βρίσκεται 4 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης του νησιού σε πευκόφυτη πλαγιά με καταπληκτική θέα.
  • Στη συνέχεια για μπάνιο, φαγητό, κρασάκι και ουζάκι, καταλήξαμε στην περιοχή Ασκέλι όπου και στήθηκε Κυνηδαριώτικο γλέντι έως τις 5:00 το απόγευμα. 
  • Επιστρέψαμε στο Γαλάτσι μέσω Γαλατά, με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό της Κορίνθου. 








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις