Ειδήσεις από το διαδίκτυο

Λήψη απόφασης για την κοπή – απομάκρυνση αροκάριας στην Τ.Κ. Κυνιδάρου (υπ’ αριθμ. 8/2015 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
Με 21 ψήφους υπέρ και 3 κατά αποφασίστηκε απο το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, η κοπή της αροκάριας που βρίσκεται στην πλάτσα του χωριού γιατί έχει προξενήσει πολλές ζημιές στο πλακόστρωτο και σε γειτονικές αυλές, ενώ έχει πάρει επικίνδυνη κλίση και έχει δημιουργήσει ρωγμές στο υπάρχον πέτρινο πεζούλι της πλατείας.
Επίσης αποφασίστηκε για την κοπή κάθε δέντρου σε κάθε κοινότητα να φυτεύονται στην συγκεκριμένη κοινότητα δέκα (10) νέα δέντρα, με ευθύνη της Τοπικής Κοινότητας και κατόπιν συνεργασίας της με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Διαβάστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://drive.google.com/file/d/0B6EIaKkZqJ1qOEJPbHhBcjREWG8/view?usp=sharing

Κοινωνικός Τουρισμός
Ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τον αριθμό των δικαιούχων στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2015 του ΟΓΑ. Το πρόγραμμα καθορίζεται με απόφαση που έχει δημοσιευθεί και ορίζει όλο το πρόγραμμα Αγροτικής Εστίας.
Διαβάστε τον παρακάτω σύνδεσμο:


Θέματα Υγείας σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες
Το θέμα της υγείας είναι πολύ σοβαρό και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ανακοίνωσε, ότι τις επόμενες ημέρες πρόκειται να συγκληθεί δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα Υγείας που απασχολούν τα νησιά μας και να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις και πρωτοβουλίες του Δήμου. 
Διαβάστε τον παρακάτω σύνδεσμο:


Νέος Ραδιοφωνικός σταθμός - Star of
Ενας νέος ραδιοφωνικός σταθμός εκπέμπει από τα ερτζιανά των Κυκλάδων, ο οποίος όμως έρχεται από ...παλιά. STAR of ... ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ το όνομά του και ήδη έχετε καταλάβει ότι συνεχίζει με την εγκυρότητα και την αμεσότητα που κάλυπτε την επικαιρότητα και τα δρωμενα της Νάξου, της Πάρου, της Σύρου, της Σαντορίνης και των άλλων νησιών των Κυκλάδων ο ραδιοφωνικός σταθμός ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ο οποίος σίγησε τον προηγούμενο Μάρτιο. Δεν χρειάζεται καν να ψάξετε στα ραδιόφωνά σας. Εκπέμπει στην ίδια ακριβώς συχνότητα 105,4 Mhz.
Διαβάστε τον παρακάτω σύνδεσμο:


Διαφημιστικό σποτ για τη Νάξο
Το νέο διαφημιστικό βίντεο του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με δημιουργό και αυτήν τη φορά το Γιάννη Παπαδάκο, προβλήθηκε την Τετάρτη σε πρώτη προβολή στην εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα". Νέο πρόσωπο, μεταξύ άλλων, είναι ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας. Δείτε βίντεο από την εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα" όπου ο Γιάννης Παπαδάκος και ο Κώστας Δόξας παρουσίασαν το νέο σποτ της Νάξου, αλλά και το σποτ των Μικρών Κυκλάδων που θα δημοσιευτεί ολοκληρωμένο την Παρασκευή.
Διαβάστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.cycladesvoice.gr/?tid=3&aid=51348

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις