Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών

Συνεχίστηκαν με πολύ κέφι και διάθεση για χορό, τα μαθήματα παραδοσιακών χορών στην αίθουσα του συλλόγου μας το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου 2015
Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο προσπαθεί και στηρίζει τη μουσική και χορευτική παράδοση του χωριού μας. Στόχος μας είναι η αίθουσα του συλλόγου να γίνει το πολιτιστικό μας στέκι. Προγραμματίζουμε εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και σας προσκαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή με τη συμμετοχή, τη συμπαράσταση και τις προτάσεις σας.

Σάββατο 7/11/2015
Στο 2ο Τμήμα με υπεύθυνη τη Μαρία Καμολίκη, διδάχτηκαν χοροί από Μακεδονία και ακολούθησε Κυνηδαριώτικο γλέντι αυτή τη φορά με ζωντανή μουσική, τραγούδι και πολύ χορό. 
Ο συγχωριανός μας Γιάννης Αποστόλου Τουμπακάρης (Μπολυμπάς) στο βιολί και ο Βαγγέλης Βλαστάρης από Κύθνο στο λαούτο-τραγούδι, διασκέδασαν τους συμμετέχοντες με νησιώτικα τραγούδια. 
Γιάννης Τουμπακάρης - Βαγγέλης Βλαστάρης 
Γιάννης Τουμπακάρης - Σταύρος Σπηλιάκος 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, ευχαριστεί τους μουσικούς Γιάννη Τουμπακάρη και Βαγγέλη Βλαστάρη που συμμετείχαν στο μάθημα χορού και διασκέδασαν με νησιώτικα τραγούδια τους συμμετέχοντες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις