Δελτίο Τύπου για το Αποκριάτικο Γλέντι 28/2/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος" ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν στο Αποκριάτικο Γλέντι μας την Κυριακή 28/2/2016.
Ο χορός, το κέφι και η διασκέδαση, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα Κυνηδαριώτικο γλέντι στην αίθουσα του συλλόγου μας (Δερβενακίων 20 - Γαλάτσι) που θύμισε πραγματικά παραδοσιακό γλέντι από τα παλιά, όπως τα αξέχαστα αποκριάτικα γλέντια που γίνονταν παλιά στα καφενεία του χωριού. 

Με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από τους Κυνηδαριώτες μουσικούς Στάθη Κουκουλάρη, Βαγγέλη Κονιτόπουλο, Χρήστο Τσελέντη, Ελένη Λεγάκη και Βαγγέλη Κουκουλάρη, με αποκριάτικα πειράγματα, μόσκαροι, εκλεκτοί μεζέδες και φαγητά, καλό Κυνηδαριώτικο κρασί, οι Κυνηδαριώτες και φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν αποκριάτικα και παραδοσιακά με τη ψυχή τους.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν να "στηθεί" αυτό το γλέντι και ιδιαίτερα: 
Α) Τους δεκατέσσερις χορηγούς της εκδήλωσης μας που για άλλη μια φορά, μας στήριξαν και προσέφεραν τα προϊόντα τους και για τους οποίους θα γίνει ειδικό αφιέρωμα για αυτή την προσφορά τους.
Β) Το Δημήτρη Β. Λεγάκη που επιμελήθηκε την κουζίνα με άριστους μεζέδες και φαγητά.
Γ) Τις κυρίες Ειρήνη σύζυγος Πέτρου Λιαδάκη, Ευαγγελία σύζυγος Στέλιου Λιαδάκη, Μαρία Νικ. Κλουβάτου, Μαρία σύζυγος Αποστόλου Κλουβάτου, Σοφία σύζυγος Δημήτρη Λεγάκη και Φλώρα Γεροντάκη για τους υπέροχους μεζέδες και ορεκτικά.
Δ) Το Χρήστο Ιωάννου Καρποντίνη, Γιώργο Ιωάννου Καρποντίνη, Αποστόλη Γ. Κονιτόπουλο, Σταυρούλα Απ. Κονιτοπούλου που βοήθησαν στη διανομή και το σερβίρισμα των φαγητών και ποτών.
Ε) Το Δ.Σ. του συλλόγου Κεραμιωτών Νάξου "Ο Τίμιος Σταυρός" που μας δάνεισαν τραπεζοκαθίσματα.
ΣΤ) Τους συγχωριανούς μας μουσικούς ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΕΛΕΝΤΗ, ΕΛΕΝΗ ΛΕΓΑΚΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ, που παρευρέθηκαν στο γλέντι μας και για άλλη μια φορά διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους.

Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο της Αποκριάς.

Στάθης Κουκουλάρης - Βαγγέλης Κονιτόπουλος


Οι "μοσκάροι" δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το γλέντι



Χρήστος Τσελέντης ....πάντα κοντά στο σύλλογο μας

Οι μοσκάροι στο χορό....

Η Ελένη Λεγάκη και ο Βαγγέλης Κουκουλάρης

Ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου Δημ. Καπούνης... πάντα κοντά στο σύλλογο μας

Ο Δημήτρης Λεγάκης, η κα Ειρήνη Λιαδάκης και ο ταμίας του συλλόγου σε στιγμές χαλάρωσης....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις